Warm winters beddengoed van Walra

Warm winters beddengoed van Walra

Walra Vintage Flanel dekbedovertrek Jeans

De winter is inmiddels echt van start gegaan. De avonden en nachten zijn guur en dan is er niets zo fijn als heerlijk wegkruipen onder zacht en warm beddengoed. Walra is al jaren een favoriet merk in de beddengoed branche dankzij de veelzijdige collecties en uitstekende kwaliteit. Ook voor de kille nachten bieden zij warm winters comfort.

Comfortabel genieten met Walra

Walra staat bekend om haar subtiele, trendy dessins waarbij de focus veelal ligt op ultieme weldaad en uitstekende kwaliteit. Mooie elementen uit de natuur, maar ook veel basic aspecten vormen samen wederom een prachtige collectie voor het najaar.

De dekbedovertrekken die behoren tot de najaarscollectie bestaan uit mooi katoen, katoen-renforcé en warm winters flanel. Vooral de keuze voor flanel is een prettige bijkomstigheid die we goed kunnen gebruiken nu de winter zijn intrede heeft gedaan.

Bekijk de najaarscollectie >>

 

Walra Vintage Flanel dekbedovertrek Jade
Walra Vintage Flanel dekbedovertrek Jade

Sfeervolle flanellen dekbedovertrekken

Walra schittert keer op keer met mooie subtiele dessins waarmee je in een handomdraai sfeer en warmte aanbrengt in de slaapkamer. Het zijn prachtige dekbedovertrekken van warm flanel waarbij de focus voornamelijk ligt op de stof, kwaliteit en afwerking. Het zijn trendy eyecatchers waaronder je heerlijk warm zult slapen.

Flanel is bij uitstek geschikt voor de winter. De dikkere stof bestaat uit 100% katoen dat licht geruwd is. Door de stof op deze manier te behandelen krijgt het een wollig laagje dat de warmte perfect vasthoudt. Tevens zorgt het voor een zacht, aangenaam gevoel op de huid. Naast deze prettige, winterse eigenschappen is flanel goed ademend en vochtregulerend waardoor je altijd fris, maar comfortabel zult slapen.

Bekijk alle Walra flanellen dekbedovertrekken >>

Maak het plaatje compleet

Naast de mooie dekbedovertrekken van zacht, warm flanel zorg je voor extra sfeer, warmte en gezelligheid met winterse accessoires. Een heerlijke dikke plaid in een trendy kleur maakt het helemaal af. Zie jij jezelf al lekker genieten op de bank, onder een plaid van Walra?

Vorig artikel
Damai Timber dekbedovertrek rood
Volgend artikel
oud en nieuw met kinderen oudejaarsavond kids jaarwisseling bedtijd