Walra‘s najaarscollectie: frisse basics en trendy prints

Walra‘s najaarscollectie: frisse basics en trendy prints

Walra Vintage Cotton dekbedovertrek Jeans

Warm gekleurde prints en vintage effen dessins; zo kunnen we de najaarscollectie van Walra voor dit jaar in enkele termen omschrijven. De nieuwste lijn beddengoed bestaat uit een aantal klassieke parels, aangevuld met mooie, in het oog springende dessins waar wij blij van worden. Ga jij voor de clean look of toch liever een sfeervol printje?

Walra beddengoed

Al honderden jaren is Walra een toonaangevend merk op het gebied van beddengoed. Het is dé aanbieder van zogenaamde ‘bereikbare luxe’ en dat komt keer op keer weer naar voren in de prachtige collecties. Voor het najaar is wederom de keuze gevallen op mooie, luchtige dessins van hoogstaande kwaliteit. Rust en frisheid zijn voor Walra belangrijke uitgangspunten. Ook het ultieme slaapcomfort wordt zeker niet vergeten. Door te kiezen voor mooie materialen zoals katoen, katoen-renforcé en flanel geniet je van ultiem comfort. Het merk vertaalt altijd de laatste trends in een handomdraai naar het beddengoed, welke stijl je ook aanhoudt, Walra sluit naadloos aan in jouw interieur.

Basic

Met een effen dekbedovertrek zit je altijd goed. Hier is Walra het volstrekt mee eens, waardoor er maar liefst 7 nieuwe effen dessins zijn opgenomen in de najaarscollectie. Stuk voor stuk mooi en helemaal volgens de laatste modieuze invloeden. Dankzij de speciale wassing van het katoen heeft de stof een vintage look. Van de 7 dekbedovertrekken zijn er 5 stuks gemaakt van 100% katoen, vandaar ook de naam Walra Vintage Cotton, en 2 stuks zijn vervaardigd in heerlijk warm flanel – Walra Vintage Flanel.

Walra Vintage Cotton

Het merk staat bekend om het gebruik van luchtige, ademende materialen zoals katoen. Door deze elegante basics in katoen uit te brengen geniet je het gehele jaar door van goed ademend en vochtabsorberend materiaal waaronder je heerlijk slaapt. Daarnaast zijn deze 5 kleuren helemaal van nu. Donkergroen voor een botanisch sfeertje, wit voor ultieme rust en grijs voor een ietwat robuustere stijl. Er is werkelijk voor ieder interieur een passende tint.

Walra Vintage Cotton Donkergroen

Walra Vintage Flanel

Voor de winter is warm en zacht flanel dé stof bij uitstek. Walra wisselt altijd ruimschoots af met katoenen én flanellen dessins, zodat er ook voor de flanel liefhebbers volop keuze is. De uiterst zachte stof is eveneens behandeld met een speciale wassing waardoor het een vintage uitstraling heeft gekregen. De kleuren Jade en Jeansblauw zorgen voor een frisse look in jouw slaapkamer.

Prints

Ieder seizoen kiest Walra ook voor een aantal opvallende, maar toch subtiele prints. Wederom toepasbaar in diverse interieurstijlen, zodat er een breed publiek wordt aangesproken. Of je nu een liefhebber bent van de landelijke stijl met natuurlijke invloeden of graag de laatste trends qua prints of kleuren wilt toepassen, Walra slaat de spijker op de kop!

Walra Spots & Dots dekbedovertrek Cognac

Ben jij ook zo’n liefhebber van de stijlvolle dessins van Walra?

Vorig artikel
nieuwe hoofdkussens polydaun
Volgend artikel
Beddinghouse nieuwe collectie najaar 2020