Nieuwe collectie Beddinghouse: 7 trendy slaapkamerstijlen

Nieuwe collectie Beddinghouse: 7 trendy slaapkamerstijlen

Beddinghouse nieuwe collectie najaar 2020

Na een onverwachte indian summer slaat het weer om en gaan we over op de herfst. Tijd om jouw zomerdekbed en luchtige dekbedovertrek in de linnenkast te stoppen en je warme, zachte beddengoed op bed te leggen. De nieuwe najaarscollectie van Beddinghouse staat bol van de trendy interieurstijlen met stijlvolle dekbedovertrekken gemaakt van fijne stoffen. Geef je slaapkamer eenvoudig een mooie update en maak je klaar voor het najaar!

Beddinghouse najaarscollectie 2020

Ieder seizoen komt Beddinghouse met een nieuwe collectie die bestaat uit diverse stories, oftewel kleine themacollecties gebaseerd op de laatste trends en gemaakt van het beste materiaal. Ook voor dit najaar heeft het prominente merk weer een prachtige collectie weten neer te zetten, bestaande uit zeven nieuwe stories. Ontdek welke stijl het beste bij jou past en kies een dekbedovertrek met een matchend hoeslaken en plaid. Op die manier maak je jouw slaapkamer in een handomdraai winterproof!

Bovendien wordt bij de productie van de nieuwe collectie een duurzame toekomst niet uit het oog verloren. Beddinghouse participeert namelijk in het Better Cotton Initiative (BCI) om de wereldwijde katoenteelt te verbeteren en is daarnaast innovatief op het gebied van duurzame stoffen en materialen. Zo kun je heerlijk slapen onder de mooiste creaties van kwalitatief, duurzaam beddengoed, elke dag weer.

Bekijk Beddinghouse najaarscollectie >

Amazed

De naam zegt het al; een verbazingwekkende mix van warme, harmonieuze kleuren, sprekende dessins en gedurfde combinaties. Een geweldige themacollectie waaraan je jezelf volledig moet kunnen overgeven. Aan dierenprints, bloemendessins en botanische tekeningen geen gebrek!

At Ease

Met de story At Ease kom je helemaal tot rust. Want de kleur blauw staat centraal binnen deze collectie en brengt kalmte en rust in je slaapkamer, terwijl de aardetinten zorgen voor een mooi contrast. Binnen dit thema zie je veel ruitpatronen, banendessins en grafische vormen.

Calmness

De story Calmness is op en top vrouwelijkheid. Krachtig, maar ook kalm en intens maar ook zacht. Trendy aardetinten als terra, nude, roze en goud staan hierbij centraal. Geef de knusse uitstraling meer pit door de kleuren te combineren met stoere materialen zoals staal. En versterk juist de warmte met grove breisels of een velvet accessoires.

Earthbound

Ga terug naar de basis met de story Earthbound en omring jezelf met pure materialen en kleuren. De natuur vormt de inspiratie voor deze najaarscollectie. Daarnaast sluiten de dessins perfect aan op de nieuwe Flexa kleur van het jaar: Brave Ground, een warme, aardse toon die draait om eenvoud en natuur.

 

Embraced

Ontsnap aan de drukte, creëer in je eigen slaapkamer een warme cocon van rijke kleuren en luxe materialen. De story uit de najaarscollectie van Beddinghouse bestaat uit diep koraalrode tinten, donkergroen, warm rood en bruin. Door de sfeervolle elementen en zachte stoffen krijg je een heerlijk winters gevoel. Hiermee tover je jouw slaapkamer in no-time om tot een knusse ruimte waar je je heerlijk in kunt terugtrekken.

Escape to Nature

De trendkleur groen blijft ook dit seizoen enorm populair. Intense kleuren zoals olijfgroen en okergeel laten de dessins in deze story mooi uitkomen. Met Escape to Nature van Beddinghouse haal je de woontrends dus in huis en creëer je jouw eigen Urban Jungle. Een prachtige collectie waarbij je weer even op adem kunt komen en jezelf kunt opladen voor een nieuwe dag.

Memories

Pastelkleuren en een prachtige vintage look komen samen in de story Memories. Herinneringen van vroeger zijn bijzonder, hebben een speciaal plekje in je hart en zijn mooi om terug te laten komen in je interieur. Denk aan een oude lamp van oma, een tweedehands vondst of een cadeau van een dierbare. In deze najaarscollectie van Beddinghouse staan kleuren als jade, zand, terracotta en okertinten centraal. Daarnaast zie je de sfeervolle bloemenprints en breisels van vroeger veelvuldig terugkomen.

Welke story uit de najaarscollectie van Beddinghouse ga jij toepassen in jouw slaapkamer interieur?

Vorig artikel
Walra Vintage Cotton dekbedovertrek Jeans
Volgend artikel