iSeng beddengoed: passend in alle woonstijlen

iSeng beddengoed: passend in alle woonstijlen

iSeng heeft een veelzijdige collectie waardoor voor iedereen een dekbedovertrek te vinden is. Of je nu dol bent op een minimalistische inrichting in Scandinavische stijl of gaat voor rijke prints met een wereldse look. Je vindt zeker een overtrek dat jouw slaapkamer helemaal af maakt!

iSeng beddengoed binnen de landelijke woonstijl

Ben jij dol op de landelijke woonstijl? De iSeng collectie heeft dekbedovertrekken die hier geweldig binnen passen, dankzij de rustgevende kleuren en aardetinten. Ga bijvoorbeeld voor een effen overtrek met een strakke uitstraling. Maar je vindt hier ook overtrekken met verschillende prints, zoals het bloemendessin op het Flower overtrek of de strepen van het Macy dekbedovertrek.

Romantische iSeng dekbedovertrekken

Voor een vleugje romantiek in de slaapkamer kun je ook terecht bij iSeng. Hierbij hoef je niet direct te denken aan allerlei roze items. Lichte kleuren zorgen voor een frisse uitstraling en de fijne prints van deze overtrekken vormen een romantisch accent. Onderstaande overtrekken hebben prachtige bloemendessins in zachte kleuren die ook in het najaar geweldig staan. Het strependessin van het Mary overtrek is ook een geweldige toevoeging binnen je interieur.

Dekbedovertrekken voor de Scandinavische slaapkamer

De Scandinavische woonstijl staat bekend om lichte kleuren en tijdloze dessins. Of je nu graag een wit of gekleurd overtrek wilt, voor beiden zit je goed bij iSeng. Met het witte Uni dekbedovertrek geef je je slaapkamer een frisse en rustgevende uitstraling. Het Nicky overtrek heeft een kalmerende blauwe kleur gecombineerd met een klassiek ruitendessin.

Dekbedovertrekken met wereldse prints

Krijg jij geen genoeg van rijke prints en ben je gek op kleur? Dan is een werelds dekbedovertrek iets voor jou. iSeng heeft ook deze volop in de collectie zitten. Het Jacq dekbedovertrek heeft een mooi strependessin in verschillende groentinten. Met het Persia overtrek lijk je een Perzisch tapijt in huis te halen en het Anthony dekbedovertrek heeft een frisse, blauwgroene tint met een paisley patroon.

 

Bekijk hier de hele iSeng collectie >>
Vorig artikel
Beddinghouse nieuwe collectie najaar 2020
Volgend artikel
Beddinghouse Shine dekbedovertrek