Zo kom jij zelfs de meest koude winter door [Tips & Tricks]

Zo kom jij de winter door

Zo kom jij de winter door

Brrr… wat is het koud. Vaak zijn de maanden januari en februari de koudste van het jaar. Vandaag is het 1 februari, dus we kunnen wel stellen dat we nu echt midden in de winter zitten. Aan de ene kant is het natuurlijk goed nieuws dat januari er weer op zit. Hebben we dat maar gehad! Aan de andere kant zal de kou voorlopig nog wel een poosje aanhouden. De hoogste tijd voor lekker warm beddengoed!

Aangenaam warme nachten

Voor wie dacht dat de winter er alweer bijna op zit hebben we dus niet zulk goed nieuws: die duurt nog tot 21 maart. Tenminste, volgens de sterrenkundigen dan. De meteorologen en klimatologen zijn het eens over het begin van de lente op 1 maart. Het is dus nog even doorbijten, dus maak het jezelf aangenaam met heerlijk warme flanellen dekbedovertrekken.

Beddinghouse Ontario flanel dekbedovertrek - Zo kom jij de winter door

Bekijk direct alle flanellen dekbedovertrekken →

Warm op onder een plaid

Er is gelukkig nog meer goed nieuws: al een geruime maand worden de dagen alsmaar langer. De kortste dagen van de winter hebben we gelukkig al eind december gehad. Het blijft echter de komende tijd nog wel fris. Er zit niets anders op dan gezellig samen op de bank op te warmen onder een van onze lekkere plaids. Heb je een groot gezin en past niet iedereen eronder? Voorkom dan ruzie en neem allemaal je eigen plaid! Voor jong & oud en in allerlei kleuren:

Damai Mali plaid - Zo kom jij de winter door
Damai Mali plaid

Bekijk direct alle warme plaids →

Maak het bed extra warm

Er zijn natuurlijk nog meer manieren om het bed zo warm mogelijk te maken. Wat dacht je van een donzen dekbed, wollen deken of onderdeken? Stuk voor stuk hartstikke effectief om de kou te verdrijven!

BRON: KNMI.NL
Vorig artikel
Volgend artikel
Ouderwetse lakens zijn hartstikke veelzijdig!