6 Strandlakens waarmee jij iedereen jaloers maakt!

Met deze strandlakens maak jij iedereen jaloers!

De coolste strandlakens voor jou!

Een dagje naar het strand of een langere vakantie voor de boeg? In beide gevallen kan een leuk strandlaken natuurlijk niet ontbreken! Bij Smulderstextiel is het aanbod strandlakens zo breed dat er ongetwijfeld één bij zit die perfect bij jou past! Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

Seahorse Reserved strandlaken

Iedereen kent de taferelen op een vakantieresort. Vroeg in de ochtend snellen hordes gasten richting het zwembad om zoveel mogelijk ligbedden te bedekken met strandlakens. Op die manier hopen ze dat er nog plaats vrij is zodra ze, vaak pas uren later, terugkeren bij het zwembad. Doe jij daar ook altijd aan mee? Dan kun je niet langer zonder dit strandlaken! Met witte koeienletters worden de overige vakantievierders erop gewezen dat ze beter een ander ligbed kunnen zoeken. Ook op overvolle stranden helpt dit strandlaken bij het reserveren en behouden van je plekje.

Good Morning Beer strandlaken

Na het veilig stellen van je zitplaats en een duik in het water, wordt het tijd om even uit te rusten en een slokje te drinken. Ook als je alleen nog maar hebt liggen bakken in de zon kan je wel wat verkoeling gebruiken. Zin in een biertje? Als groot liefhebber van een koude pils op het strand met je vrienden is er voor jou geen toepasselijker strandlaken te vinden dan deze. Met dit strandlaken steel jij de show! Heerlijk zonnen met deze goudgele rakker!

Tour de France strandlaken

Veel wielerfanaten luisteren traditiegetrouw in juli op het strand naar Radio Tour de France. Naarmate de middag vordert komt de ontknoping van de etappe steeds dichterbij en wil je natuurlijk niets missen van het radiocommentaar. Je gaat er eens goed voor liggen en brengt de radio wat dichter bij je oor. Maak die beleving na al die jaren eindelijk compleet met een Tour de France strandlaken! Je kunt kiezen voor een mooie print van de befaamde bolletjestrui. Ben jij niet zo’n klimgeit, maar meer een allrounder? Ga dan voor geel!

Seahorse Flamingo strandlaken

Als liefhebber van flora en fauna kan jij vast de aanblik van een groep flamingo’s waarderen. De kans is echter aanwezig dat dit natuurschoon even niet te vinden is in de buurt van het strand, en al helemaal niet bij het zwembad. Gelukkig is er dit trendy strandlaken in zeer opvallende kleuren met een prachtige flamingo erop, waardoor je dat beeld toch enigszins kunt nabootsen!

Good Morning Strong strandlaken

Nu de oogst is mislukt vanwege de aanhoudende droogte, zit er voor jou als boer niets anders meer op dan de akker te laten voor wat het is en je pijlen te richten op een dagje strand. Daar hoort natuurlijk wel een echt boerenstrandlaken bij! Draag uit dat je trots bent op je beroep en neem je tractor mee naar het strand!

Vorig artikel
naakt of toch in je pyjama slapen met warm weer 5 tips voor verkoeling
Volgend artikel
Niet kunnen slapen? Met onze tips kun jij voortaan slapen als een roos!