Kayori brengt je dichter bij de natuur

Kayori brengt je dichter bij de natuur

Kayori Daiki dekbedovertrek

Kayori staat dicht bij de natuur. Met veel passie zet het kwaliteitsmerk zich dan ook in voor duurzaam beddengoed. Ze maken hiervoor gebruik van natuurlijke en biologische materialen. De prachtige dessins toveren jouw slaapkamer bovendien om in een ware oase.

(H)eerlijke stoffen

Kayori gelooft in een duurzame toekomst die vandaag al begint. Want voor een schone aarde hebben keuzes die je nu maakt een grote impact. Het merk streeft naar een wereld waarin mens en natuur harmonieus samenleven. Om dit doel te bereiken maakt Kayori gebruik van natuurlijke materialen. Hierdoor wordt het milieu veel minder belast.

Alle dekbedovertrekken met een Kayori-label voldoen aan strenge milieunormen. Diverse keurmerken tonen aan dat jouw beddengoed op een eerlijke manier tot stand is gekomen. Denk bijvoorbeeld aan GOTS, Oeko-Tex of Fairtrade. Gedurende het hele productieproces worden de items goed gecontroleerd door onafhankelijke partijen. Vanaf het kleinste begin op de boerderij, langs de fabriek totdat je het uiteindelijk bij je thuis kunt ontvangen. Kayori streeft naar een wereld waarin zowel mens, dier en natuur naast elkaar leven.

Het internationale label GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en geeft aan dat het textiel afkomstig is uit de biologische landbouw. Tenminste 95% van het overtrek bestaat uit biologisch katoen. Dit materiaal is vrij van schadelijke chemicaliën en dus zeer huidvriendelijk. Daarnaast wordt er gelet op energieverbruik en de arbeidsomstandigheden binnen het productieproces. Andere keurmerken die je bij Kayori beddengoed tegenkomt zijn Oeko-Tex, Fairtrade en BSCI.

Duurzaam genieten

Slaap je onder een Kayori dekbedovertrek dan weet je zeker dat jouw beddengoed duurzaam is geproduceerd. Zo kun je elke nacht met een gerust hart naar dromenland vertrekken. Kayori heeft respect voor de planeet en gebruikt vaak natuurlijke vezels. De materialen worden minimaal verwerkt zodat hun katoen echt aanvoelt als katoen en hun linnen als linnen.

Al het Kayori beddengoed bestaat uit stofsoorten van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor ervaar je ultiem slaapcomfort met bijvoorbeeld biologisch katoen, sterk linnen, milieuvriendelijk Tencel of Egyptisch katoen-satijn. Elk materiaal beschikt over fijne eigenschappen die je heerlijk laten genieten. Zo zijn ze sterk vochtabsorberend en voelen ze lekker comfortabel aan op je huid. Bovendien gaan de Kayori dekbedovertrekken lang mee.

Een linnen overtrek heeft een stoere casual chic uitstraling. Dit komt door de zachte, licht gekreukte stof. Ook is linnen hypoallergeen en heeft het een goed ventilerend vermogen. De stofsoort houdt je warm in de winter en zorgt voor verkoeling in de winter. Perfect voor elk jaargetijde dus!

Het materiaal Tencel wordt gewonnen uit houtpulp van eucalyptusbomen uit speciaal beheerde bossen. Deze bomen hebben veel minder meststof en pesticide nodig om te groeien. Verder heeft Egyptisch katoen-satijn een extra hoge draaddichtheid. Hierdoor slaap je onder een dekbedovertrek van uitstekende kwaliteit.

Tijdloze schoonheid

Geef jij je slaapkamer graag een frisse make-over? Ook dan is het bedtextiel van Kayori een goede keuze. Dankzij de prachtige tijdloze dessins creëer je een heerlijk zen-gevoel voor de nodige ontspanning. Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten kleuren en er zit daarom altijd wel een overtrek bij dat perfect bij je past. Of je nu gaat voor offwhite, donkerblauw of antraciet: Kayori beddengoed brengt je een natuurlijke schoonheid.

De effen prints bieden je bovendien alle ruimte om er je eigen draai aan te geven. En met een leuke Kayori plaid of bedsprei maak je het plaatje helemaal compleet. Zo haal je nog meer schoonheid je slaapkamer binnen. Naast effen overtrekken vind je in het ruime assortiment ook andere inspirerende dessins. Benieuwd naar de volledige beddengoedcollectie van Kayori? Neem dan snel een kijkje, kom dichter bij de natuur en laat je verrassen!

Ontdek de Kayori beddengoedcollectie

 

Welke kleur vind jij het mooist?

Vorig artikel
Volgend artikel
Winterdekbedden