Warm de winter door met flanellen beddengoed van Romanette

Warm de winter door met flanellen beddengoed van Romanette

Romanette Sneeuwbloemen flanel dekbedovertrek

Speciaal voor het koude herfst- en winterseizoen heeft Romanette haar collectie uitgebreid met een aantal knuffelzachte flanellen dekbedovertrekken. Sobere en warme aardekleuren worden daarbij gecombineerd met grijs- en pasteltinten en brengen zo vanzelf wat extra sfeer en een gevoel van geborgenheid in de slaapkamer. We gunnen je graag een kijkje in de nieuwe collectie.

Winterse plaatjes

Besneeuwde winterlandschappen met eekhoorns en roodborstjes die op zoek zijn naar hun wintervoorraad onder de sneeuw . Of liever een Scandinavische banenprint met rendieren? De echte winterliefhebber kiest natuurlijk voor een Romanette flanellen dekbedovertrek waarop sneeuw en de natuur de hoofdrol spelen. Lichte en zachte kleuren brengen immers rust en ruimte in je interieur en helpen zo om heerlijk te ontspannen.

Knusse textuurprints

Voelt je slaapkamer een beetje kil en ongezellig aan? Verwen jezelf dan met een flanellen dekbedovertrek met verrassende textuurprint. Wollige breipatronen of een lappendeken van stukjes bont geven net dat beetje extra warmte en cozyness aan een landelijk interieur. Tegelijkertijd komt in de moderne industriële slaapkamer een stoere slangenprint helemaal tot zijn recht. Bovendien kun je met neutrale tinten grijs, blauw en beige eigenlijk alle kanten op. Ideaal om jouw slaapkamer snel een stijlvolle en frisse make-over te geven.

Romanette Fur flanel dekbedovertrek
Romanette Fur flanel dekbedovertrek

Geometrische motieven

Om de grauwe winterdagen te verjagen biedt Romanette ook flanellen beddengoed met speelse geometrische dessins. Rechte lijnen, ronde vormen, ruiten en zigzagmotieven geven ritme aan je interieur. Op die manier krijgt je slaapkamer vanzelf een moderne look die een gevoel van rust, luxe en harmonie uitstraalt. Dus ga voor stoer industrieel of rustgevend Scandinavisch met een dekbedovertrek in een neutraal kleurenpalet. Of maak van je bed de ultieme eyecatcher met heldere, felle kleuren.

Romantische winterbloemen

De gebloemde flanellen dekbedovertrekken van Romanette fleuren je slaapkamer helemaal op in afwachting van het voorjaar. Doordat de delicate bloesemtakjes, ijsbloemen en dromerige bloemenprints in aquarel zijn uitgevoerd in lichte pastel- en natureltinten, brengen ze zachtheid en licht in huis voor het ultieme zengevoel. Alles wat je nodig hebt om stralend en ontspannen de winter door te komen.

 

Ontdek hier de flanellen dekbedovertrekken van Romanette

Zacht en warm 100% flanel-katoen

De Romanette dekbedovertrekken van flanel-katoen zijn bij uitstek geschikt voor de koudere maanden. Dankzij de uitstekende ventilerende en absorberende eigenschappen warmt deze licht geruwde stof je bed snel op en wordt de warmte ook goed vastgehouden. Doordat je lichaamstemperatuur de hele nacht constant blijft, helpt een flanellen dekbedovertrek bovendien om sneller in slaap te vallen en goed door te slapen. Tenslotte is flanel-katoen van nature slijtvast en makkelijk in onderhoud, zodat je nieuwe dekbedovertrek ook nog eens extra lang mooi blijft. Behalve dekbedovertrekken biedt Romanette natuurlijk ook heerlijk zachte flanellen hoeslakens. Al met al de perfecte collectie om je bed helemaal cocoonproof te maken!

Welk dekbedovertrek van Romanette is jouw favoriet voor de winter? 

Vorig artikel
Silvana Comfort Colortemp dekbeddden
Volgend artikel
Waar let je op bij prijs-kwaliteit verhouding