Comfortabel slapen onder een Silvana dekbed

Comfortabel slapen onder een Silvana dekbed

Silvana Comfort Colortemp dekbeddden

Uitgerust wakker worden; dat is iets wat we allemaal graag willen. Het assortiment van Silvana is rijk gevuld met kwalitatief hoogstaande dekbedden en hoofdkussens. De serie Comfort Colortemp® dekbedden biedt jou ultiem slaapgenot, het gehele jaar door. Stel eenvoudig jouw Silvana dekbed samen in een handomdraai!

De herfst is in volle gang en het zal ook niet lang meer duren voordat de eerste nachtvorst zich aandient. Een comfortabel en aangenaam bed helpt bij een onverstoorde nachtrust. Silvana is specialist op het gebied van dekbedden en weet als geen ander hoe je het juiste slaapcomfort creëert. Bekijk daarom de Silvana Comfort Colortemp® dekbedden serie, zodat je er deze winter warmpjes wij ligt.

Een passend dekbed voor iedereen

Iedereen heeft zijn persoonlijke voorkeur op het gebied van beddengoed. De een heeft het snel warm in bed, terwijl de ander een enorme koukleum is. Het vinden van een passend dekbed is daarom nog niet zo eenvoudig. Om het dekbed geheel af te stemmen op de persoonlijke behoeftes is de Silvana Comfort Colortemp® serie een uitkomst. Je koppelt verschillende warmteklassen middels de knoopsgaten moeiteloos aan elkaar, zodat je voor ieder jaargetijde een passend Silvana dekbed hebt.

De serie Silvana dekbedden bestaat uit zes varianten met verschillende diktes en warmteklassen, zodat ze beter aansluiten bij de persoonlijke voorkeuren. Bij Silvana wordt er niet gewerkt met de standaard warmteklassen zoals wij deze kennen, maar is het ‘Colortemp®’ systeem ontwikkeld. Deze waarden worden aangeduid in kleuren, in dit geval zes kleuren, startend met Rood – Extra Koel tot en met Groen – Extra Warm. In onderstaand schema zie je in een oogwenk welke ‘Colortemp®’ kleur het beste bij je past.

Een Silvana dekbed van gerecycled polyester

De Silvana Comfort Colortemp® dekbedden hebben een vulling van gerecycled polyester. Deze gesiliconiseerde holle polyester vezel is uiterst veerkrachtig en licht van gewicht. Tevens is het synthetische materiaal anti-allergisch, waardoor het ook perfect is voor mensen die last hebben van allergieën zoals huisstofmijt. Polyester is namelijk geen fijne plaats voor de huisstofmijt om zich in te nestelen. Een synthetisch materiaal zoals de gerecyclede polyester vezel is ook erg prettig in het onderhoud. Het kan met gemak in de wasmachine, maar als je het Silvana dekbed dagelijks blootstelt aan de frisse lucht en even opschudt is dat al ruim voldoende voor een fris en volumineus dekbed.

Voor ieder jaargetijde een Silvana dekbed

Dankzij het innovatieve Colortemp® systeem en de handige bevestigingsmogelijkheden heb je met de Silvana Comfort Colortemp® serie voor ieder seizoen een passend dekbed. Voor de zomermaanden kies je wellicht voor een Silvana dekbed met rood of oranje label, terwijl in het voor- en najaar het Silvana dekbed met paars of blauw label meer comfort biedt. Voor de koude winters kun je kleuren combineren of kiezen voor een extra warm dekbed met groen label. Aan jou de keuze!

Bekijk alle Comfort Colortemp® dekbedden

Welk Comfort Colortemp® dekbed sluit het beste aan op jouw slaapwensen

Vorig artikel
Zo!Home Masha dekbedovertrek
Volgend artikel
Romanette Sneeuwbloemen flanel dekbedovertrek