De nieuwe najaarscollectie Zo!Home beddengoed

De nieuwe najaarscollectie Zo!Home beddengoed

Zo!Home Masha dekbedovertrek

Ook dit najaar heeft Zo!Home weer een gevarieerd beddengoed assortiment waarmee je in een handomdraai meer sfeer en kleur in de slaapkamer aanbrengt. Vooral met de koude wintermaanden in het vooruitzicht, is dit het ideale moment om heerlijk warm flanellen beddengoed aan te schaffen. Maar ze hebben natuurlijk ook katoenen dekbedovertrekken met mooie prints in de collectie. Of je nu houdt van stoere grafische dessins of juist blij wordt van prachtige natuur plaatjes, voor iedereen en elk seizoen zit er wel een dekbedovertrek bij.

Geniet van de natuur

Voor de nieuwste dekbedovertrekken van katoen en katoen-satijn is de natuur voor Zo!Home een grote inspiratiebron geweest. Stralende fotoprints van bloesemtakken en kleurrijke bloemenprints laten je ook in de winter het vrolijke zomergevoel vasthouden. Of kies voor een Zo!Home dekbedovertrek in een effen kleur met daarop een verfijnd natuur patroon van bijvoorbeeld ginkgo bladeren.

Strakke streep- of ruitpatronen

Naast de uitgesproken natuurprints zitten er in de nieuwe Zo!Home najaarscollectie mooie gestreepte dekbedovertrekken. Of je nu van hele subtiele streepjes houdt of juist opvallende grove strepen, die samen een ruitpatroon vormen, de keuze is enorm divers. Deze gestreepte prints hebben een basic uitstraling, die in vrijwel elke slaapkamer past. Daarbij bevatten sommige streep dessins een structuur print wat elk dekbedovertrek zijn eigen stijl en sfeer geeft.

Heerlijk warm flanel

In de koude wintermaanden is het heerlijk om het in huis gezellig te maken en lekker weg te kruipen onder warm beddengoed. Met een flanellen dekbedovertrek voelt jouw bed in korte tijd heerlijk warm aan. En met de prachtige dessins uit de Zo!Home najaarscollectie krijgt de slaapkamer een knusse uitstraling. Ook hier zie je veel natuurelementen in de prints terugkomen. Daarnaast biedt het knusse dessins met breimotieven en pooldieren zoals pinguïns. Zo maak je jouw slaapkamer in een handomdraai winterproof!

Welk dessin is jouw favoriet voor dit najaar?

Vorig artikel
iSeng Aqua dekbedovertrek
Volgend artikel
Silvana Comfort Colortemp dekbeddden