Prachtige bedspreien voor een stijlvolle slaapkamer

Prachtige bedspreien voor een stijlvolle slaapkamer

Beddinghouse Peonies bedsprei

In de koude wintermaanden is het extra leuk om je slaapkamer aan te kleden met sfeervolle accessoires. Hiervoor kun je natuurlijk een mooi dekbedovertrek gebruiken, maar er zijn nog veel meer manieren waarop je dit voor elkaar krijgt. Kies deze winter bijvoorbeeld eens voor een prachtige bedsprei! Het geeft je interieur een luxe uitstraling en is ideaal om jezelf mee op te warmen als de temperaturen dalen.

Een bedsprei als woonaccessoire

Een bedsprei fleurt je slaapkamer direct op. Met de juiste kleuren en prints is deze woonaccessoire namelijk een echte eyecatcher. Bovendien heeft een bedsprei meerdere functies. Lees dus snel verder en ontdek wat dit leuke item doet voor jouw interieur.

Wat is een bedsprei?

Een bedsprei is een prachtig en mooi ontworpen kleed dat je over je opgemaakte bed heen legt. Hierdoor krijgt je slaapkamer snel en gemakkelijk een luxe uitstraling. Bij de productie van bedspreien wordt dan ook veel aandacht besteed aan het design. Hippe patronen, unieke prints of juist een prachtig effen dessin laten je sprei er mooi uitzien. Bedspreien combineer je makkelijk met verschillende items in je interieur. Een ander voordeel is dat je het ’s nachts minder snel koud hebt. De bedsprei zorgt namelijk voor een beetje extra isolatie, en dat is ook wel zo fijn! Tot slot zorgt een bedsprei natuurlijk voor bescherming van je dekbedovertrek. Het beschermt je overtrek tegen vuil, stof en verkleuring door zonlicht. Hierdoor kun je nog langer genieten van je mooie beddengoed.

Materialen van goede kwaliteit

Ons assortiment bevat veel bedspreien gemaakt van diverse hoogwaardige materialen. Je hebt de keuze uit verschillende stoffen zoals (percale) katoen, linnen, twill-katoen of synthetisch materiaal. Dankzij deze verscheidenheid aan structuren is er altijd een bedsprei die goed in jouw slaapkamer past. Katoenen en linnen bedspreien voelen allebei heerlijk zacht aan en voegen een luxe sfeer toe aan je slaapkamer. Sommige bedspreien bestaan uit een polyester velvet voorzijde en een katoenen achterzijde. Een voorbeeld hiervan is het KAAT Amsterdam Confer bedsprei. Hierdoor krijgt je sprei én je interieur een prachtige royale uitstraling.

Het kleurenpalet van jouw slaapkamer

Het aanbod spreien is groots en divers, het maken van een keuze is daarom misschien wat lastig. Kies voor een kleur die aansluit bij jouw slaapkamer. Ga voor donkere tinten wanneer je houdt van een warm, stoer of juist chique interieur. Haal lichte tinten en fijne prints in huis als je van een landelijke of romantische stijl houdt. Ook een rijk gebloemde bedsprei geeft je slaapkamer al snel een prachtige uitstraling.

 

Bekijk hier al onze bedspreien

 

Heb jij al een mooie bedsprei voor op je bed?

Vorig artikel
Walra Soft Cotton badcollectie
Volgend artikel
rijstwater-voor-extreem-zacht-beddengoed