Strepen, ruiten en trends: dit is de najaarscollectie van Marc O’Polo

Strepen, ruiten en trends: dit is de najaarscollectie van Marc O’Polo

Dit najaar barst van de strepen, ruiten en trends. Deze komen dan ook volop terug in de najaarscollectie van Marc O’Polo. Eenvoud, maar wel stijlvol. Het is een collectie gemaakt van veel natuurlijke en duurzame stoffen en daarom is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen naar deze prachtige collectie.

Dekbedovertrekken met een streepje voor

Casual maar modern. Dat is wat jij in je slaapkamer creëert met een gestreept dekbedovertrek. Door de eenvoud van het strependessin tover je je slaapkamer om in een oase van rust. Zo kan je de rust in huis halen met het Mikkeli dekbedovertrek. Dit dekbedovertrek kennen we al een tijdje in verschillende kleuren. Dit keer is het uitgebracht in de kleur Soft Sand. Ook het Torsken dekbedovertrek van Marc O’Polo is geen nieuweling in de dekbedovertrekcollectie van Marc O’Polo. Wat wel nieuw is, is het dekbedovertrek in de kleur antraciet. Bijzonder aan dit overtrek is dat het gemaakt is van 50% tencel en 50% hennep. Dit zijn twee stoffen die wellicht wat uitleg vereisen.

Tencel wordt gemaakt van de houtpulp van eucalyptusbomen en is daarom een duurzame stof. Hennep zorgt voor de nodige warmteregulering. Gedurende het productieproces vraagt hennep weinig irrigatie, waardoor het valt onder een duurzamere productie. Het gebruik van deze twee duurzame stoffen heeft geen nadelige effecten op de look & feel van het dekbedovertrek. Sterker nog, het brengt alleen maar voordelen met zich mee! Zo is het overtrek beter ademend dan katoen en voelt het soepel en licht aan. Daarnaast is het dekbedovertrek ook heel sterk, waardoor het langer meegaat en automatisch duurzamer is in het gebruik!

Shop Mikkeli Power Blue Shop Mikkeli Soft Sand Shop Torsken Antraciet

Onder zeil gaan met ruitjes

We kunnen er niet meer omheen, ruitjes zijn hartstikke trendy! Dat zien we dit najaar ook terug bij Marc O’Polo. In de nieuwe collectie vind je de dekbedovertrekken Espen, Rune en Karie. Het dessin Espen is gloednieuw en is beschikbaar in de kleuren Garden Green en Powder Blue. Het overtrek voelt heerlijk warm en zacht aan, het is namelijk gemaakt van 100% geruwde flanel-katoen.

Ook het Rune dekbedovertrek is gemaakt van flanel. Dit overtrek is verkrijgbaar in de kleuren Dark Navy en Deep Forest. Het Rune dekbedovertrek is een echte sfeermaker in de slaapkamer dankzij de donkere kleuren. Tot slot behoort het dessin Karie ook tot de nieuwe collectie. Een grof geruit patroon in 100% katoen-satijn dat net dat beetje extra luxe biedt. Het overtrek bestaat uit 100% katoen-satijn en voelt zacht aan en heeft een mooie glans. Eén ding is zeker, ruitjes zijn terug van weggeweest en dat maakt Marc O’Polo duidelijk met de nieuwe najaarscollectie.

Shop Espen Garden Green Shop Rune Deep Forest Shop Karie Dark Navy

Slapen als een roos onder de effen dekbedovertrekken van Marc O’Polo

Het Senja dekbedovertrek van Marc O’Polo kennen we in reeds eerder uitgebrachte kleuren. Nieuw dit seizoen is de kleur walnoot. Een prachtige aardetint die gecombineerd kan worden in elke slaapkamer. Het dekbedovertrek komt het meest tot zijn recht in een Scandinavische woonstijl en past ook bij verschillende woontrends zoals Wabi Sabi. Je kan eigenlijk eindeloos combineren met het dekbedovertrek Senja. Wij snappen wel waarom het overtrek ieder jaar opnieuw in de najaarscollectie van Marc O’Polo terugkomt!

Shop Senja Walnut dekbedovertrek

Tip om te besparen op je gasrekening deze winter: de plaids uit de najaarscollectie van Marc O’Polo

Echte koukleumen hoeven niet te vrezen voor de hoge gasrekening deze winter. De plaids van Marc O’Polo houden je namelijk heerlijk warm. Ook in de nieuwe najaarscollectie vind je prachtige items zoals de Bodine plaid. De plaid vind je in de kleuren Natural White en Powder Blue. De plaids passen ideaal bij een Scandinavische woonstijl, maar kunnen dankzij de effenkleuren gecombineerd worden met elke woonstijl.

De Soletta plaid is net als het Senja dekbedovertrek in een nieuw jasje gestoken. Dit najaar is het Soletta plaid uitgebracht in de kleur Dark Navy, een donkere kleur die sfeer in je slaapkamer brengt. De Bodine en Soletta zijn beide ook verkrijgbaar als sprei.

Shop de plaid Bodine Shop de plaid Soletta

 

Heb jij de nieuwe Marc O’Polo collectie al bekeken?

Vorig artikel
Damai Arc dekbedovertrek
Volgend artikel
Byrklund scary snake dekbedovertrek