De nieuwe najaarscollectie van Byrklund: Scandinavisch en zacht fluweel

De nieuwe najaarscollectie van Byrklund: Scandinavisch en zacht fluweel

Byrklund scary snake dekbedovertrek

Met de koude herfstmaanden voor de deur is het heerlijk om je te verwarmen onder een fijn, warm en zacht dekbedovertrek. De nieuwe najaarscollectie van Byrklund is daarvoor de perfecte fit! De Byrklund overtrekken staan namelijk bekend om hun typisch Scandinavische stijl. Je ziet dit terug in de heldere kleuren en krachtige patronen die ook in de nieuwe collectie natuurlijk weer te vinden zijn.

Najaarscollectie Byrklund

Het merk Byrklund levert dekbedovertrekken met uiteenlopende dessins. Naast de bekende Scandinavische stijl speelt het merk bijvoorbeeld ook in op hedendaagse trends. In de najaarscollectie zie je dit jaar veel op de natuur geïnspireerde overtrekken. Of je nu liever slaapt onder een zacht effen overtrek van fluweel, een rustgevend Scandinavisch patroon of onder een trendy jungle dessin. Byrklund heeft voor ieder wat wils!

Byrklund Chic Velvet dekbedovertrekken

Houd je van stijlvolle dessins met een luxe tintje? Dan zijn de dekbedovertrekken met fluweel uit de nieuwe collectie een goede keuze. De voorkant van deze overtrekken bestaan uit 100% polyester fluweel en de achterkant uit 100% katoen. Hierdoor krijg je het beste van twee werelden! Dit luxe materiaal voelt zacht aan en valt soepel, wat het absoluut een fijne stof maakt om lekker onder weg te kruipen op koude dagen. De stevigheid van polyester wordt gecombineerd met de zachtheid en het vochtabsorberend vermogen van katoen.

Geïnspireerd door de natuur

Droom lekker weg onder een tropische jungle, blauwe zee, slangenpatroon of bamboe bos: natuur geïnspireerde dessins zijn dit jaar opnieuw een populaire trend. En natuurlijk zijn deze prints allemaal terug te vinden in de najaarscollectie van Byrklund. De kleuren groen en blauw hebben hierbij de overhand en creëren een rustgevende sfeer.  Met deze mooie dessins maak jij je slaapkamer helemaal klaar voor de herfst!

 

Ontdek de najaarscollectie van Byrklund

 

Het merk Byrklund levert prachtige betaalbare kwaliteitsproducten. Benieuwd geworden naar alle nieuwe dekbedovertrekken uit deze collectie? Kijk dan snel verder en wie weet slaap je binnenkort onder een trendy overtrek met een Scandinavisch tintje!

Welk dessin uit de nieuwe collectie van Byrklund spreekt jou het meeste aan?

Vorig artikel
Volgend artikel
10 tips om de koude wintermaanden door te komen