De leukste strandlakens uit de zomer-SALE | Extra voordelig

De leukste strandlakens uit de zomer-SALE

strandlakens in de SALE

Met deze tropische temperaturen mogen de badkleding, strandlakens en zonnebrandcrème weer uit de kast. Heerlijk voor op vakantie tijdens een dagje strand, zwembad of gewoon in de tuin. In de SALE zijn nu vele strandlakens en hamamdoeken sterk afgeprijsd. Ontdek welk vakantietype jij bent en kies een bijpassend strandlaken. Wij geven je de mooiste inspiratie aan strandlakens die jouw zomer onvergetelijk maken.

Vakantietijd

Reis je deze zomer dit keer niet af naar de Côte d’Azur of Costa del Sol? Niet getreurd, want er zijn ook veel andere opties zoals de Nederlandse kust, buitenzwembaden, plaatselijke recreatiegebieden of natuurlijk je eigen achtertuin. Met deze warme temperaturen is het gelukkig ook goed vertoeven in Nederland. Ontdek welk vakantietype jij eigenlijk bent en kies een bijpassend strandlaken uit de SALE. Waar je deze zomer jouw vakantie ook doorbrengt en watvoor type je ook bent: deze voordelige strandlakens vrolijken jouw zomer op!

Voor de avonturier

De avonturier gaat graag opzoek naar nieuwe bestemmingen, houdt van actie en is gek op de natuur. Je ziet vooral plekken waar je wilde dieren kan spotten, op safari kan of kunt duiken. Denk aan Zuid-Afrika, Costa Rica of Azië. De ongerepte natuur en wildernis zijn goed aan jou besteed. Af en toe kom je in de problemen, maar vaak wandel je er op wonderbaarlijke wijze weer ongeschonden uit. De leeuwen familie en spelende dolfijnen zijn werkelijk een plaatje om te zien. Welk strandlaken neem jij mee op avontuur?

Voor de ‘even helemaal niets’ vakantieganger

Als tegenpool van de avonturier hoef jij op vakantie even helemaal niks meer. Je hebt ten slotte het hele jaar gewerkt en vindt de vakantie het moment om heerlijk te relaxen. Je laat de boel de boel en zet je relaxmodus aan! ‘s Ochtends claim jij een strandstoel aan de rand van het zwembad of op het strand en is verder tevreden met een tijdschrift, een alcoholische versnapering en een flinke dosis zonneschijn. Je bent vooral te vinden in all-inclusive resorts waarna je heerlijk gebruind terugkomt of je bent veelal gewoon thuis te vinden lekker in je eigen achtertuin.

Voor de wereldreiziger

Als wereldreiger ben je continu onderweg, voor je werk of voor  vakantie. Ook in de wintermaanden ben je veel op pad en eigenlijk voel jij je overal ter wereld wel thuis. Je hebt al diverse werelddelen aangestipt, maar kijk eens op het Worldmap strandlaken, want misschien is er nog wel een plek die op jouw bucketlist staat?

Ook als je dit jaar moet thuisblijven zijn deze strandlakens ideaal, want ze geven je direct dat fijne vakantiegevoel. Ervaar de Caribische sferen met het Freeway strandlaken of zeil over de helderblauwe zee met het Sailing strandlaken.

Voor de festivalganger

Wil je jouw plekje bij de mainstage reserveren? Dat kan met het Reserved strandlaken. Door de knallende kleurtjes ben je zo in zomerse sferen. Als festivalganger hou je van feesten en gooi je de hele zomer alle remmen los. Je bent helemaal in je element op festivals en dance-events, maar ook een vakantie-eiland als Ibiza is uiteraard aan jou besteed. Je bent voornamelijk ‘s nachts actief, want overdag op het strand moet je je welverdiende slaap inhalen. Met een strandlaken in felle kleurtjes, hippe roundie of multifunctionele hamamdoek trotseer jij als party animal alle feestjes.

En welk vakantietype ben jij?

Vorig artikel
slaapverlamming
Volgend artikel
Vermoeidheid