Kinderdekbedovertrekken voor astronauten in de dop

Kinderdekbedovertrekken voor astronauten in de dop

Good Morning Space World dekbedovertrek

Droom jij graag weg over verre sterrenstelsels en onbekende planeten? Om te vieren dat op 12 april 1961 de eerste mens ter wereld op ruimtereis ging is 12 april uitgeroepen tot de Internationale Dag van de Ruimtevaart. Het ideale moment om jouw slaapkamer om te toveren in een magisch universum. Dus zet je telescoop maar op scherp en ontdek onze collectie universum dekbedovertrekken!

Op reis door het heelal

Mars, Saturnus, Venus en de andere planeten nodigen je uit voor een adembenemende reis door de Kosmos. Op onze universum dekbedovertrekken zweven ruimtevaarders en spaceshuttles gewichtloos door de ruimte op zoek naar buitenaards leven. Met uitzicht op onze blauwe planeet Aarde die in de verte om zijn as draait. Intergalactisch mooi!

Kruip in de huid van een echte astronaut

Wil je echt beleven hoe het voelt om aan boord van een raket het heelal te verkennen? Dan geven de dekbedovertrekken UFO, Astronaut en Rocket van SNURK een heel nieuwe dimensie aan jouw ruimte-avonturen. Dus trek snel je ruimtepak aan en kruip achter het bedieningspaneel van jouw eigen vliegende schotel of ruimteschip! De realistische ontwerpen van dit vernieuwende beddengoedmerk zijn een echte must-have voor iedere ruimtevaartliefhebber.

Ontdek hier al onze kinderdekbedovertrekken

Ruimte voor fantasie voor de allerkleinsten

Je bent nooit te jong om te dromen over de geheimen van het universum. Daarom mogen dekbedovertrekken met grappige ruimteprints, speciaal voor de kleintjes, zeker niet ontbreken in onze collectie. Bontgekleurde dieren en dinosaurussen met ruimtehelmen dwarrelen vrolijk rond tussen de satellieten en de sterrenbeelden. Sterrenkijken was nog nooit zo leuk!

Universum met een knipoog

Ook voor grotere kinderen heeft de kosmos mooie verrassingen in petto, zelfs als zij zich al te oud voelen voor een themakamer. Zo hebben de planeten op het dekbedovertrek Marble Universe van SNURK plaatsgemaakt voor kleurrijke knikkers die mooi afsteken tegen een zwarte achtergrond. Tenslotte maak je opgroeiende pubers die vooral geïnteresseerd zijn in hun eigen persoonlijke ruimte vast blij met het Space Invader dekbedovertrek van Covers & Co. Met de tekst “If you can read this, you are in my personal space” op hun bed zijn zij absoluut de ster van hun eigen universum.

Welk universum dekbedovertrek neemt jouw kleine astronaut mee op ruimtereis

Vorig artikel
Byrklund: stoer en Scandinavisch slapen
Volgend artikel
Walra Vintage Cotton dekbedovertrek geel