Byrklund: stoer en Scandinavisch slapen | Dekbedovertrekken

Byrklund: stoer en Scandinavisch slapen

Byrklund: stoer en Scandinavisch slapen

Liefhebber van de Scandinavische stijl? Dan kun je bij het merk Byrklund naar hartenlust terecht. De dessins zijn vrolijk, stoer en helemaal van nu. De combinatie van krachtige basics met eigentijdse trends maakt de collectie zowel hip als tijdloos. Ontdek onze favorieten en breng de nordic style naar jouw slaapkamer.

Over Byrklund

De merknaam doet je al vermoeden dat het om beddengoed gaat met een Scandinavisch tintje. Enerzijds heeft Byrklund stoere basics die vooral in een Scandinavisch industrieel interieur passen. Anderzijds bestaat de collectie ook uit frisse en vrolijke dekbedovertrekken met een grafisch patroon of botanische print. De Scandinavisch woonstijl is te herkennen aan de lichte kleuren, strakke lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen. Het bedtextiel is dan ook met liefde ontworpen en geweven. De dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen. Een materiaal van hoogwaardige kwaliteit, dat ademend, zacht en soepel aanvoelt. Scandinavisch wonen is vrolijk, fris, ongedwongen, maar ook stoer.

Bekijk de collectie van Byrklund >>

Byrklund dekbedovertrekken

Basic en stoer

De Scandinavische stijl hoort rust, eenvoud en functionaliteit uit te stralen. Een dekbedovertrek in effen print sluit hier goed op aan. De uni dessins van Byrklund zijn in maar liefst 9 kleuren verkrijgbaar. Dit voorjaar zijn er 4 nieuwe tinten bijgekomen; jade, geel, grijs en terra. Ga je voor donker en sfeervol of fris en rustig? De dekbedovertrekken zijn perfect voor diegene die niet kan kiezen of  graag afwisselt. In het voorjaar kies jij misschien voor fris wit, terwijl je in de wintermaanden neigt naar donkergrijs. Aan jou de keuze.

 

Strandgevoel

Wit en lichte kleuren zie je voornamelijk terug in een Scandinavische slaapkamer. Wil jij graag een accentkleur toevoegen? Kies dan voor zachte en natuurlijke kleuren als lichtgroen of geel. Dekbedovertrek Sunny Palms van Byrklund is hét dessin bij uitstek om een vrolijk accent in jouw interieur aan te brengen. Dit beddengoed is perfect voor het zonnige seizoen. De botanische print met palmbladeren is op speelse wijze verdeeld over het overtrek. Hiermee haal jij alvast de tropische sferen naar jouw slaapkamer. In combinatie met hout, rotan en macramé hangers creëer je een echte beach look. Net alsof je op vakantie bent!

 

Hippe panterprint

Dierenprints blijven ook dit seizoen ongekend populair. Het motief is al jaren niet meer weg te slaan uit de fashionscene en vindt ieder modeseizoen weer zijn weg. Byrklund heeft twee dessins in de collectie opgenomen die zijn gebaseerd op de Animal trend, maar wel met een verrassende twist. Voor welk kittig printje kies jij? Het Soft Animal dekbedovertrek is voorzien van een stoere luipaardprint in verschillende tinten. Trendkleuren blauwgrijs, taupe, roze en oranje zorgen voor een eigentijdse sfeer. Daarnaast is ook de panterprint een all time favorite! Dit patroon is vervaardigd in mooie groen- en grijstinten op een offwhite achtergrond waardoor je een stoere look creëert. Ga voor hip en eigentijds met één van deze prints en geef jouw slaapkamer een boost.

En welk dessin van Byrklund haal jij in huis?

Vorig artikel
Slapen onder een dun lapje stof is niet fijn
Volgend artikel
Good Morning Space World dekbedovertrek