Verhoog je slaapkwaliteit met een Silvana dekbed

Verhoog je slaapkwaliteit met een Silvana dekbed

Silvana dekbedden

Een goede nachtrust begint bij een comfortabel dekbed. Het juiste beddengoed laat je ontspannen in slaap vallen om in de ochtend weer lekker uitgerust wakker te worden. Voor hun kwaliteitsdekbedden gebruikt beddengoedspecialist Silvana daarom de nieuwste technieken. Ontdek het ruime assortiment en ervaar een ultieme slaapervaring!

Kwaliteit en vakmanschap

Bij beddengoedspecialist Silvana staat Hollands vakmanschap voorop. Al meer dan veertig jaar produceert dit Nederlandse merk hoofdkussens en dekbedden volgens de nieuwste technologieën. Silvana biedt je dan ook optimale nachtrust en ultiem slaapcomfort. Binnen het assortiment vind je alles wat je nodig hebt om elke avond weer heerlijk weg te dromen.

De dekbedden uit Silvana’s grote collectie zijn voorzien van allerlei handige eigenschappen. Heb je ’s nachts last van huisstofmijtallergie? Dankzij een anti-huisstofmijt dekbed verminderen je klachten en val je snel en ontspannen in slaap. Ook zijn er warmteregulerende dekbedden waarmee jouw lichaamstemperatuur vrijwel constant blijft. Hierdoor geniet je van een hogere slaapkwaliteit en ervaar je extra comfort. Deze deze dekbedden laten je fijn doorslapen. Verder is er ook beddengoed voor mensen die snel transpireren. Met een Silvana dekbed word je daarom altijd lekker fris wakker.

 

Een dekbed voor in elk seizoen

Buiten dalen de temperaturen en wordt het steeds kouder. Slapen onder een heerlijk warm dekbed is dan ook een fijn idee! Gelukkig bevat het ruime assortiment van Silvana dekbedden voor elk seizoen. In de winter biedt het kwaliteitsmerk je goede warmte-isolatie en in de zomer extra verkoeling. Maar ook in de tussenmaanden zijn er comfortabele dekbedden met precies de juiste warmteregulatie. Zo ervaar je het hele jaar door het beste slaapcomfort.

Welk Silvana dekbed heb ik nodig?

Op zoek naar een dekbed dat precies bij jou past? De keuze voor het juiste dekbed ligt aan het seizoen en aan de temperatuur in de slaapkamer. Kwaliteitsmerk Silvana maakt gebruik van zes warmtegraden die je eenvoudig herkent aan de zes kleuren. Dit is ook superhandig als je na een tijdje weer toe bent aan een nieuw dekbed. Je controleert simpelweg de kleur van je dekbed en kiest vervolgens weer dezelfde uit. Zo weet je zeker dat je nieuwe beddengoed net zo lekker slaapt als je vorige. In volgorde van warm naar koud zijn er de kleuren groen, geel, blauw, paars, oranje en rood.

Bekijk alle Silvana dekbedden

Multifunctioneel en heerlijk warm

Silvana dekbedden beschikken over handige drukknopen. Hiermee maak je ze snel en gemakkelijk aan elkaar vast. Een ideaal systeem, want je kunt ze zo precies aanpassen naar jouw perfecte warmteniveau. Heb je toch liever één enkel dekbed in de winter? Ga dan voor een heerlijk warm winterdekbed zoals het Comfort Colortemp warm synthetisch dekbed. Ook het Royale Colortemp extra warm donzen dekbed biedt je ultiem comfort. Zo geniet jij tijdens de koude wintermaanden altijd  van een behaaglijke warmte. Koude voeten zijn verleden tijd!

Silvana’s oog voor kwaliteit

Al het Silvana beddengoed is gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Hierbij besteedt het merk veel aandacht aan duurzaamheid. Je ziet het bijvoorbeeld aan de Silvana Comfort Colortemp dekbedden die bestaan uit 100% gerecyclede polyester vezels. Dankzij het recyclingproces krijgt dit materiaal een tweede leven en wordt het milieu niet extra belast. Tegelijkertijd zorgt gerecycled polyester voor zacht slaapcomfort. Verder valt de stof lekker soepel om je lichaam heen.

Naast polyester heeft Silvana ook dekbedden gevuld met 100% dons. Deze stofsoort is soepel, vederlicht en heeft een goede warmteregulatie. Silvana donzen dekbedden beschikken over diverse keurmerken zoals Nomite® , Downafresh® en Downpass. Deze keurmerken tonen aan dat het product op duurzame, milieuvriendelijke of diervriendelijke wijze is geproduceerd. Een dekbed komt alleen in aanmerking als de productie voldoet aan alle strenge eisen.

Alle Silvana donzen dekbedden zijn voorzien van het Downpass keurmerk. Met dit label is het productieproces volledig traceerbaar en wordt de herkomst van het dons streng gecontroleerd door onafhankelijke testinstanties. Het Downafresh® keurmerk garandeert dat het product voldoet aan belangrijke hygiëne-eisen.

Een dekbed krijgt het Nomite® keurmerk bij geschiktheid voor mensen met een huisstofmijtallergie en astmatische klachten. Deze dekbedden zijn goed luchtdoorlatend en sterk vochtabsorberend. Zo ontstaat er een leefomgeving waar huisstofmijt zich niet in thuis voelt. Onder een Silvana dekbed met Nomite® geniet jij dus elke nacht van een heerlijke nachtrust!

Ontdek de Silvana beddengoedcollectie

 

Vorig artikel
Day Dream Mary dekbedovertrek
Volgend artikel