Heerlijk wegdromen met Day Dream beddengoed

Heerlijk wegdromen met Day Dream beddengoed

Day Dream Mary dekbedovertrek

Met inspirerend Day Dream beddengoed haal je vrolijkheid in huis. Dit stijlvolle merk fleurt je slaapkamer dan ook op met de leukste dessins voor het hele gezin. Van grafisch en modern tot aan romantisch en creatief: laat jezelf verrassen door een uiteenlopend assortiment!

Een slaapkamer in romantische sferen

Houd jij graag van een interieur vol kleur en romantiek? Neem dan zeker eens een kijkje bij de brede collectie van beddengoedmerk Day Dream. Vrolijke bloemen, pastelkleuren en frisse prints versieren je bed en laten je elke nacht heerlijk wegdromen. Deze eyecatchers geven je slaapkamer een leuke sfeervolle uitstraling. Dankzij de frisse kleuren krijgt jouw interieur vrijwel direct een ware make-over. Verder komen de schilderachtige aquarelprints goed naar voren op de lichte achtergrond.

Met natuurprints vol weidebloemen, rode besjes en madeliefjes word je omgeven door een heerlijk frisse sfeer. De leuke botanische dessins halen een mooi stukje natuur je huis binnen. Maak het plaatje helemaal compleet door ook zelf een paar groene planten in je slaapkamer te zetten. Zo benadruk je de natuurlijke elementen. Bovendien brengt fris groen je in een vrolijke stemming. Iets wat we in de ochtend allemaal wel eens kunnen gebruiken. De kleurrijke bloemen fleuren je op en jij begint je dag met een goed gevoel!

Een moderne slaapkamerlook

Day Dream is een merk van veel ideeën. In het uiteenlopende assortiment vind je daarom mooie overtrekken voor elke woonstijl. Net als de romantische overtrekken geven ook de moderne dessins jouw interieur een prachtige make-over. Ze zijn heerlijk eigentijds, waardoor jouw slaapkamer er altijd trendy uitziet. Kies bijvoorbeeld uit streepjespatronen, grafische dessins of stoere panterprints en combineer er lekker op los.

Verkrijgbaar in katoen of flanel biedt dit beddengoed je ultiem slaapcomfort in elk seizoen van het jaar. Zo is flanel ideaal tijdens de koude wintermaanden. Deze stofsoort voelt heerlijk zacht aan op je huid en heeft een donsachtig laagje. Hierdoor blijf je ’s nachts altijd lekker warm. Maar ook het materiaal katoen is heerlijk zacht om onder te slapen. Katoen is van nature soepel, huidvriendelijk en goed vochtabsorberend. Een katoenen dekbedovertrek zorgt ervoor dat je elke ochtend opnieuw weer lekker fris ontwaakt.

Een kinderkamer vol vrolijkheid

Naast het mooie beddengoed voor volwassenen vind je bij Day Dream ook veel leuke kinderdekbedovertrekken. Stuk voor stuk beschikken ze over een speelse uitstraling die perfect past bij de kinderkamer. Of je nu blij wordt van schattige flamingo’s, hartjes, raceauto’s of een stoer legerdessin: er zit iets bij voor iedere kleine dromer. Met deze vrolijke overtrekken is naar bed gaan elke avond weer een feestje!

De Day Dream kinderdekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen en voelen zacht aan. Het materiaal katoen neemt vocht eenvoudig op en voert dit vervolgens weer af aan de omgeving. Hierdoor blijf je gedurende de nacht lekker fris. Verder valt dit natuurlijke materiaal soepel om je lichaam heen. Dankzij alle goede eigenschappen van katoen wordt het materiaal vaak gebruikt als bedtextiel. Ook is katoen slijtvast en makkelijk in het onderhoud zodat je er nog langer van kunt genieten. Welke print is jouw favoriet?

Bekijk alle Day Dream dekbedovertrekken
Vorig artikel
Volgend artikel
Silvana dekbedden