Kardol's signature style: een duik in de iconische ontwerpen

Kardol’s signature style: een duik in de iconische ontwerpen

Van rijke kleurenpaletten tot unieke patronen en zachte texturen, de iconische ontwerpen van Kardol hebben gedurende 25 jaar talloze slaapkamers getransformeerd. Laat je inspireren door de perfecte harmonie van kunst en design, want bij Kardol is slapen niet slechts een rustpauze, maar een kunstvorm op zich.

De iconische collecties van Kardol

De iconische dekbedovertrekken van Kardol worden sinds 2002 vormgegeven door de getalenteerde ontwerpster Renate van Beynum. Elk seizoen ontwerpt ze prachtig beddengoed geïnspireerd op de wereld van kunst, architectuur, couture, natuur en cultuur.

Laat je verleiden door de prachtige kleuren van het Shimmer dekbedovertrek, waar terra, blauw en lila subtiel samensmelten. Het Established dekbedovertrek brengt de schilderachtige bloemenpracht van het Rijksmuseum naar je slaapkamer, met artistieke bloemenprints in zachte blauw-grijze tinten. En ontdek de unieke flair van het Erode dekbedovertrek, waar symmetrie en uitvergrote bloemen samenkomen in een opvallende print.

De overkoepelende kunst- en designfilosofie van Kardol wordt weerspiegeld in deze iconische ontwerpen, waardoor elk dekbedovertrek een uniek verhaal vertelt.

Mix & match met Kardol

Voor een verfijnde en toch persoonlijke slaapkameruitstraling, kies je een basiskleur of thema dat bij jou past. Combineer strepen met bloemmotieven, voeg geometrische vormen toe aan subtiele prints, of laat je inspireren door het Rythm dekbedovertrek, waar verschillende tinten samenvloeien voor een moderne uitstraling.

Voeg de finishing touch toe met zorgvuldig gekozen accessoires. Zachte kussens, warme plaids en decoratieve items kunnen jouw slaapkamer helemaal compleet maken.

Zijdezacht en (h)eerlijk slapen

Alle dekbedovertrekken van Kardol zijn gemaakt van 100% katoen-satijn. Een populaire keuze voor hoogwaardig beddengoed. De speciale satijnbinding geeft de stof niet alleen zijn subtiele glans, maar ook een zijdezachte en soepele touch. Deze eigenschappen, gecombineerd met de luchtdoorlatende en vochtregulerende kenmerken, zorgen voor uitstekend slaapcomfort.

Wat het materiaal extra bijzonder maakt, is het BCI-keurmerk. Met het beddengoed van Kardol kies je niet alleen voor comfort, maar ook voor een bewuste en milieuvriendelijke keuze!

Ontdek hier al onze dekbedovertrekken van Kardol by Beddinghouse
Vorig artikel
Silvana dekbedden
Volgend artikel
Cinderella Kyan flanel dekbedovertrek