Kleurrijk en inspirerend beddengoed van Cinderella

Kleurrijk en inspirerend beddengoed van Cinderella

Cinderella Kyan flanel dekbedovertrek

Houd jij wel van een fris en kleurrijk interieur? Dan is het trendy beddengoedmerk Cinderella echt iets voor jou! In het veelzijdige assortiment vind je dekbedovertrekken in allerlei kleuren, soorten en maten. Van speelse prints tot aan heerlijk rustgevende effen dessins: Cinderella heeft het allemaal.

Trendy en eigentijds

Cinderella is creatief, trendy en een tikkeltje eigenwijs. De perfecte ingrediënten voor een mooie slaapkamer waar je lekker jezelf kunt zijn. Je ziet het onder andere terug in de speelse prints met strepen, ruitjes of bloemendessins. Zo krijgt je slaapkamer vrijwel direct een gezellige uitstraling. Combineer de vrolijke overtrekken met matching plaids of sierkussens en creëer je eigen knusse plek voor fijne cocoonmomenten.

De zachte kleuren passen bovendien goed bij iedere woonstijl. Wil jij graag een romantische sfeer in huis? Kies dan een van de mooie bloemendessins of ga voor een lichtroze effen tint. Deze overtrekken geven je slaapkamer nog meer warmte. Houd je juist van een moderne look in huis? De grafische prints passen perfect bij een modern interieur en zien er lekker eigentijds uit. Verder kun je bij Cinderella ook terecht voor een Scandinavische look. Cinderella beddengoed is geïnspireerd op rust, eenvoud en organische vormen.

De vele kleuren van Cinderella

Met een vrolijk Cinderella dekbedovertrek geef je de slaapkamer kleur. Roze, blauw, groen en nog veel meer kleuren zorgen gegarandeerd voor een ontspannen slaapomgeving. Naast hippe prints bevat Cinderella’s brede assortiment daarom een groot aanbod effen dekbedovertrekken. Ze vormen de ideale basis waardoor je er alle kanten mee op kunt. Een effen dessin is makkelijk te combineren en oogt lekker rustig.

Benieuwd welke kleur het mooiste bij jouw slaapkamer past? Blauwe en groene kleurtinten staan voor rust, stabiliteit en balans. Het zijn de zogenaamde koele kleuren die je een fijn rustgevend gevoel geven. Rood, geel en oranje voegen juist extra warmte toe aan je interieur. Deze warme kleuren zijn stimulerend omdat je ze met vrolijkheid associeert. Ook verschillende tinten roze horen bij deze groep warme kleuren.

Ervaar ultiem slaapcomfort

Dankzij de kwalitatief hoogwaardige materialen biedt een Cinderella dekbedovertrek je altijd optimaal slaapcomfort. Onder een prachtig Cinderella Weekend overtrek van 100% percaline katoen val je dan ook heerlijk ontspannen in slaap. Deze stofsoort heeft een hoge draaddichtheid en voelt extra zacht aan in je handen. Verder is percaline katoen stevig, soepel en goed vochtabsorberend. Met zulke positieve eigenschappen word je elke ochtend opnieuw weer lekker fris en fruitig wakker.

Naast percaline katoen vind je in de brede beddengoedcollectie nog meer kwalitatief sterke materialen. Zo zijn er ook dekbedovertrekken gemaakt van katoen, katoen-satijn of warm flanel. Dankzij de grote keuze aan stofsoorten zit er altijd wel een overtrek bij dat perfect bij je past.

Op zoek naar een katoenen dekbedovertrek? Een goede keuze, want katoen is van nature zacht en huidvriendelijk. De stof valt soepel om je lichaam heen en de ventilerende eigenschappen zorgen ervoor dat je uitgerust wakker wordt. Ook neemt katoen vocht eenvoudig op om het vervolgens weer af te geven aan de omgeving. Je blijft dus lekker fris en kunt de hele nacht door genieten van zacht beddengoed.

De Cinderella dekbedovertrekken van katoen-satijn hebben een prachtige subtiele glans. Dankzij de speciale satijnbinding beschikt dit materiaal over een extra hoge draaddichtheid. Net als regulier katoen heeft katoen-satijn een goede warmteregulatie en het is sterk vochtabsorberend. In de winter zorgt een flanellen overtrek voor heerlijke warmte. Deze stofsoort is aan de ene zijde licht geruwd en heeft hierdoor een zacht donsachtig laagje. Flanel houdt warmte zeer goed vast waarmee het bij uitstek geschikt is tijdens de koude winternachten!

 

Binnen het brede aanbod van de Cinderella beddengoedcollectie vind je altijd een fijn dekbedovertrek dat bij je past. De mooie prints en kwaliteitsmaterialen bezorgen je bovendien elke avond weer een goede nachtrust. En met de effen prints geef je de slaapkamer een vrolijke make-over! Welk dessin spreekt jou het meeste aan?

Ontdek de Cinderella beddengoedcollectie
Vorig artikel
Volgend artikel
Snoozing kinderdekbedovertrek