Baden in luxe met De Witte Lietaer | Badtextiel

Baden in luxe met De Witte Lietaer

Baden in luxe met De Witte Lietaer badtextiel

In deze roerige tijd is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Om heerlijk te kunnen ontspannen hoef je niet naar de spa te gaan. Ook thuis in je eigen badkamer kun je het echte wellness-gevoel creëren. Met hoogwaardig badtextiel van De Witte Lietaer, wat kaarsen en met behulp van onze tips, creëer je jouw eigen spa gewoon in huis, toch?

Wellness-gevoel

Tegenwoordig brengen we binnen veel tijd door en kunnen we niet zomaar naar de spa. Des te belangrijker om het jezelf thuis extra comfortabel te maken. Plan daarom wat me-time in. Je hoeft geen sauna of jacuzzi te hebben om dat wellness-sfeertje in huis te halen. Al met een paar aanpassingen en tips tover je jouw badkamer om tot luxe hammam. Zo wordt jij weer helemaal zen!

Tips

  • Steek een paar kaarsen of waxinelichtjes aan voor een gezellige sfeer.
  • Plaats geurstokjes in de badkamer of gebruik een kamerspray die zorgt voor een ontspannen geur.
  • Zet rustige muziek aan op de achtergrond. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld onze playlist op Spotify.
  • Zorg voor fijne bad- en verzorgingsproducten. Denk aan een bruisbal, scrub en gezichtsmasker.
  • Gebruik zware kwaliteit badtextiel om je lekker met af te drogen
  • Leg je handdoek over de radiator zodat je na het badderen of douchen kunt wikkelen in een lekker warme handdoek.
  • Voordat je onder je krakend, frisse beddengoed kruipt, sluit je jouw wellness-moment af met een rijke bodycrème zodat je huid weer fluweelzacht aanvoelt.

De Witte Lietaer badtextiel van hoge kwaliteit

Om het wellness-gevoel te bereiken, hoort natuurlijk badtextiel van hoogwaardige kwaliteit waarmee jij je fijn kunt afdrogen. Het badtextiel van De Witte Lietear staat bekend om de hoge kwaliteit en is gemaakt van de beste materialen. Het Belgische merk heeft naast beddengoed een ruim assortiment badgoed in diverse kleuren en verschillende kwaliteitssoorten: Helene, Imagine en Contessa. Met deze prachtige badcollecties geef je jouw badkamer een stijlvolle look!

Naar badtextiel >>
Helene
KWALITEIT: 450 GRAM M2

Het Helene assortiment bestaat uit washandjes, handdoeken, douchelakens en badlakens gemaakt van 100% katoen (450 gram/m2). De badstof is zacht en sterk vochtabsorberend en het badtextiel is verkrijgbaar in wel twaalf trendy kleuren. De hoogwaardige kwaliteit katoen geeft je een comfortabel zacht gevoel. Hiermee creëer je jouw eigen spa sfeer.

Imagine
KWALITEIT: 500 GRAM M2

Tover je badkamer om tot je favoriete wellness center met de Imagine lijn van De Witte Lietaer. Deze collectie bevat ook bijpassende gastendoekjes voor naast de wastafel. De finishing touch voor je badkamer of toilet. Verder hebben de washandjes een iets grotere maat en is het materiaal van hogere kwaliteit (500 gram/m2). Speciaal voor een betere vochtopname, extra zachtheid en dat luxe gevoel. Daarbij kent de duurzame Imagine lijn een goede kleurvastheid en kan je deze producten wassen tot wel 90 graden Celsius. Het badtextiel is vekrijgbaar in zeven trendy kleuren.

Contessa
KWALITEIT: 600 GRAM M2

Wil jij het beste van het beste? Met de Contessa badcollectie van De Witte Lietaer leg je jezelf volledig in de watten. Door de zware kwaliteit (600 gram/m2) voelt dit badtextiel nog zachter en comfortabeler aan. Deze luxe handdoeken voelen zo zacht als fluweel en hiermee droog je jezelf heerlijk comfortabel af . De collectie is verkrijgbaar in maar liefst veertien stijlvolle kleuren. Met de bijbehorende badmatten en gastendoekjes maak je jouw eigen wellness helemaal compleet.

Trends voor een stijlvolle badkamer

Voor 2021 hebben we verschillende badkamertrends gespot. Net als in 2020 steelt de kleur groen nog steeds de show. Groen staat voor gezondheid, rust en nieuw leven. Deze trendkleur kunnen we in een handomdraai toepassen in de badkamer. Geen nieuwe tegels of badkamermeubels, maar door middel van een paar plantjes en mooi badtextiel. De Contessa-lijn van De Witte Lietaer bevat prachtige groentinten om jouw badkamer nieuw leven in te blazen.
Daarnaast komt de donkere badkamer om de hoek kijken. Waar veel mensen eerst gingen voor wit, is een zwarte of donkere badkamer nu helemaal hip. Donkere kleuren geven je het gevoel van geborgenheid en halen in combinatie met koper of goud accenten het luxe gevoel naar boven. Heb jij als echte durfal een donkere badkamer? Hier past badtextiel in de kleuren zwart en ebony uitstekend bij.
Als laatste badkamertrend zien we ook dit jaar weer veel natuurlijke materialen, zoals hout en betonciré in combinatie met aardetinten voorbijkomen. Warme kleuren als taupe, bruin en beige uit de Imagine collectie zorgen voor een Scandinavische look en brengen extra sfeer in de badkamer.

 

 

Met welk badtextiel tover jij jouw badkamer om tot een wellness-paradijs?

Vorig artikel
Cinderella New Classic hoofdkussens
Volgend artikel
Slaapkamer make-over? Doe mee & win!