Winter met Walra; flanellen beddengoed

Winter met Walra; flanellen beddengoed

Walra flanel dekbedovertrekken

We kennen Walra als een mooi merk dat de laatste trends vertaalt naar kwalitatief hoogstaand, maar betaalbaar beddengoed. De collectie bevat keer op keer prachtige dekbedovertrekken die zorgen voor frisheid en rust in de slaapkamer. Deze winter zitten er ook weer een aantal pareltjes tussen, gemaakt van heerlijk warm flanel. Neem snel een kijkje!

Bekijk alle Walra flanellen dekbedovertrekken >>

Zodra de dagen korter worden en de temperaturen weer dalen is er niets zo fijn als slapen onder een dekbedovertrek van flanel. De warme, zachte stof is bij uitstek geschikt voor de winter. Walra heeft een aantal dekbedovertrekken vervaardigd uit flanel, zodat je óók bij koude nachten kunt genieten van de prachtige Walra creaties.

Warm Walra beddengoed

De collectie van Walra bestaat, zoals we gewend zijn, uit prachtige dessins. Rustig, summier en tegelijkertijd helemaal aansluitend op de laatste trends. Naast een aantal basics zoals de Vintage Flanel serie is er ook altijd ruimte voor een paar mooie prints. Om het plaatje compleet te maken en jouw slaapkamer in winterse sferen om te toveren, kies je voor een warme plaid, bijpassende kussens of een vachtje op de grond.

Warm flanel-katoen

Flanel is een heerlijk warme, zachte stof. Het wordt gemaakt van geruwde katoenvezels, waarbij gedurende het proces de stof door kleine haakjes gekamd wordt. De stof wordt dikker en zachter en krijgt het welbekende ‘wollige’ laagje. Deze ultrazachte laag beschikt over een sterk isolerend vermogen. Het biedt snelle warmte en houdt deze ook uitstekend vast. Deze eigenschap is natuurlijk perfect voor de koude winternachten, waarin je graag wilt wegkruipen onder je warme dekbed. Natuurlijk beschikt flanel over nog meer voordelen. Het is een goed ademend materiaal én het heeft een goede absorberende werking. Zo slaap je nacht na nacht niet alleen heerlijk warm, maar ook fris en comfortabel.

Welk Walra flanellen dekbedovertrek spreekt jou het meest aan?

Vorig artikel
Woezel en Pip dekbedovertrek vriendjes
Volgend artikel
Day Dream Mats flanel dekbedovertrek