Kinderdekbedovertrekken: de grootste TV-idolen van de allerkleinsten

Kinderdekbedovertrekken: de grootste TV-idolen van de allerkleinsten

Woezel en Pip dekbedovertrek vriendjes

Vind jij het ook zo gezellig om samen met je kindje naar zijn of haar favoriete TV-serie of film te kijken? Samen genieten van die vrolijke verhaaltjes en liedjes is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. Met Bumba, Bing, Woezel & Pip en Peppa Pig beleven peuters en kleuters dan ook de mooiste avonturen. Dus laat ze heerlijk wegdromen onder een kinderdekbedovertrek met de ster van hun favoriete televisieserie of film!

Bumba kinderdekbedovertrekken

In de Vlaamse kinderserie Bumba voert het ondeugende clowntje met zijn felgele kostuum de grappigste kunstjes, goocheltrucs en dansjes op. Bovendien zet hij samen met zijn vriendje Bumbalu en de circusdieren telkens weer de bontgekleurde circustent op stelten. Verras je kleintje met een van de Bumba kinderdekbedovertrekken en geef eenvoudig een vrolijk tintje aan de kinderkamer! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor het ledikantje, peuter- en 1-persoonsbed. En om het feest compleet te maken nog een leuke cadeautip voor onder de kerstboom: het ronde strandlaken met ’s werelds liefste clown!

Woezel & Pip kinderdekbedovertrekken

Door middel van een kinderdekbedovertrek Woezel & Pip kunnen de kleine fans van deze twee vrolijke hondenvriendjes hun slaapkamer veranderen in een echte Tovertuin. Daarnaast zorgen de zachte kleuren van de eenvoudige tekeningen voor een rustige en gezellige sfeer, zodat je kindje iedere ochtend vrolijk en uitgerust wakker wordt. Pip en Woezel zijn bekend van de gelijknamige kinderserie op TV waarin ze samen met Buurpoes, Charlie, Molletje, de Wijze Varen en Tante Perenboom spelen, liedjes zingen en verhaaltjes vertellen. Omdat ze net zoals de meeste andere hondjes ook dolgraag een duik in het water nemen, vind je in ons assortiment ook mooie kinderstrandlakens met hun afbeelding. Ideaal voor een dagje uit naar het strand of het zwembad!

Ontdek hier al onze kinderdekbedovertrekken

Bing kinderbeddengoed

Ook het lieve konijntje Bing verdient een ereplaats op het bed van jouw kleintje. Telkens als hij afspreekt met zijn knuffelvriendjes Flop, Sula, Coco en Panda, gaan ze samen op ontdekkingsreis door een kleurrijke wereld, vol fantasie. Daarom is dit populaire televisieprogramma niet alleen een echte aanrader voor kinderen van 2 tot 6 jaar, maar ook voor hun mama’s en papa’s. Als jouw kind ook helemaal weg is van dit schattige knuffelkonijn, dan maak je hem of haar zeker blij met een Bing kinderdekbedovertrek of strandlaken.

Peppa Pig kinderdekbedovertrekken

Peppa Pig, wie kent haar niet? Zij is immers het allerliefste én bekendste varkentje van de TV! Onder luid geknor maakt ze leuke uitstapjes en beleeft ze allerlei grappige avonturen met haar broertje George en haar moeder en vader. Het is natuurlijk ook geen wonder dat kleine kinderen geen genoeg kunnen krijgen van Peppa’s gekke capriolen. Want wie zou er nou niet de hele dag in plassen willen springen? Om ervoor te zorgen dat je dochter of zoon haar favoriete filmvarken voortaan geen moment meer hoeft te missen, biedt Smulderstextiel.nl een uitgebreide keus aan kleurrijke dekbedovertrekken in alle kindermaten, van ledikant tot peuterbed.

Katoenen kinderdekbedovertrekken

Onze dekbedovertrekken met de favoriete TV-helden van jouw kleine zijn gemaakt van heerlijk zachte en soepele katoen. Dit fijne kwaliteitsmateriaal heeft van nature goede ademende en absorberende eigenschappen, zodat hij of zij iedere nacht, het hele jaar rond, in een fris en droog bed slaapt. Daarnaast is katoenen beddengoed slijtvast en makkelijk in het onderhoud. De overtrekken worden verder standaard geleverd met een bijpassende kussensloop.

Wat is de favoriete TV-serie van jouw kindje?

Vorig artikel
Volgend artikel
Walra flanel dekbedovertrekken