De najaarscollectie: de mooiste dessins op een rij

De najaarscollectie: de mooiste dessins op een rij

Beddinghouse Golden storybed

De najaarscollectie is er weer! Na enkele regenbuien heeft het herfstgevoel zijn intrede gedaan. We maken ons weer op voor het najaar en daar hoort natuurlijk een nieuwe collectie dekbedovertrekken bij! Er zijn weer tal van dessins toegevoegd aan onze collectie waarbij je de keuze hebt uit de nieuwste prints en trends voor op bed. Voor welke print of stijl ga jij?

Maak je op voor de herfst met nieuw beddengoed

Het najaar gaat dit keer zeer gemoedelijk van start. Na een heerlijke zomer met enorm veel zonuren wordt het stilaan tijd voor de wat killere dagen. Het wordt weer eerder donker, het herfstige weer breekt zo nu en dan door en we maken ons langzaamaan op voor de wintermaanden. Dit betekent dat de lichte kleuren, luchtige stoffen en zomerse items weer opgeborgen kunnen worden. We maken weer plaats voor kaarsjes, plaids, kussens en vooral erg veel warmte en gezelligheid.

Bekijk de nieuwe najaarscollectie >>

Beddinghouse

Het bekende merk Beddinghouse heeft wederom de nieuwe collectie opgedeeld in zes verschillende thema’s, ook wel bekend als stories. Grote inspiratiebronnen voor deze stories zijn de laatste interieurtrends, maar ook het creëren van warmte en sfeer speelt een grote rol. Voor het najaar is duidelijk gebruik gemaakt van donkere kleuren, royale prints maar ook verfijnde details. De zes verschillende stories bieden een breed spectrum waardoor een groot publiek wordt bereikt.

In de story Wonder ligt de focus op luxe en comfort. Het palet bestaat uit diep donkergroen en de rijke kleur aubergine. Een luxe combinatie van kleuren waar warmte en comfort samenkomen. Eenzelfde luxe ervaring creëer je met de story Powering, een prachtig thema waar rust centraal staat. Ontspan voor het slapengaan en kies voor kalme blauwtinten op bed. De beste remedie voor een perfecte nachtrust. Ben je sowieso op zoek naar rust, dan zijn de zachte tinten en natuurlijke invloeden uit de stories Stillness en Naturing ook een mooie keuze. Voor een heerlijke retro look in de slaapkamer helpen de stories Golden en Abundance je goed op weg!

Bekijk de nieuwe collectie Beddinghouse hier >>

Essenza

Het najaar is voor Essenza het ultieme moment om de mooiste prints, kleurenpaletten en rijke stoffen tevoorschijn te halen. In de nieuwe collectie beddengoed vind je alles wat je nodig hebt om van je slaapkamer een elegant en persoonlijk kunstwerk te maken. Tover het slaapvertrek deze maanden om tot een ruimte waar je een rijke, exclusieve sfeer creëert en waar je de ultieme rust vindt. Essenza heeft de collectie wederom opgedeeld in 3 stories waarbij het merk zich heeft laten inspireren door mensen, culturen, tradities en niet te vergeten Moeder Aarde.

De story Lavish Affair bestaat uit royale prints, rijke kleuren en is zeker niet voor muurbloempjes. Lavish Affair ademt allure en romantiek met prachtige kleuren als lila, terra, roze en contrasterend donkerblauw. Donkere tinten en luxe details tref je in Modern Antiques. Een thema waarin rustgevende kleuren je laten verlangen naar vervlogen tijden. Een mooie mix van bijna vintage ogende prints en veel warmte en sfeer. Het tegenovergestelde zie je in de story Majestic Bloom. Oneindige dromen, rijkheid en verfijning komen hier samen. Een koninklijk thema op vele vlakken. Het palet met blauw en groen oogt fris en elegant en krijgt dankzij de mooie prints een luxe uitstraling.

Bekijk de nieuwe collectie Cinderella hier >>

Cinderella

De nieuwe collectie van Cinderella bestaat uit een nieuwe lading basics, zoals de Weekend en Sundays. Mooie, kwalitatief hoogstaande dekbedovertrekken met een effen dessin in uiteenlopende kleuren. Naast deze fijne essentials, zoals Cinderella ze zelf omschrijft, is de rest van de najaarscollectie opgedeeld in thema’s. Om het najaar fleurig te starten is er de story Flower Romance. Een mooi thema met uitbundige bloemenprints en zachte kleuren. Wil je liever iets meer warmte en sfeer, dan is de story Boho Chique zeker iets voor jou. Een tikje retro maar met een eigentijdse twist. Modern Country staat voor rust in natureltinten en een stukje natuur in de slaapkamer. En dat geldt eigenlijk ook voor Classic Elegance. Rust, ruimte en tijdloze prints die het slaapvertrek sieren. Terwijl Soft Industrial het loftgevoel weergeeft in strakke lijnen en koele tinten. Welke story spreekt jou het meest aan?

Bekijk de nieuwe collectie Cinderella hier >>

Rivièra Maison

Creëer een heerlijk winters gevoel in de slaapkamer met de nieuwe collectie van Rivièra Maison. Stuk voor stuk plaatjes om te zien en vooral ware sfeermakers voor op bed. De collectie bestaat uit een drietal thema’s. Story First Day of Fall spreekt eigenlijk voor zich. Een warm palet vol bruintinten, naturel kleuren en hoogwaardige stoffen. De prints zijn uiteenlopend. Van een klassiek ruitpatroon tot grafische prints in aardetinten. Wil je graag ultieme luxe in de slaapkamer? De story Opulence Theater bevat moderne designs met een historische en romantische twist. Prachtige details zetten in deze story de toon! In Romance d’Amour worden koele, maar elegante grijstonen gecombineerd met diepblauw. Een story waar dromerige prints zorgen voor een ultiem najaarsgevoel!

Bekijk de nieuwe collectie Rivièra Maison hier >>

Voor welke stijl ga jij dit najaar? Bekijk de bovenstaande collecties en de nieuwste dekbedovertrekken van andere merken op het gemak hier

Vorig artikel
maat dekbed informatie uitleg
Volgend artikel
Story Majestic Bloom