Met de nieuwe collectie van Essenza slaap jij deze herfst als een vorst

Met de nieuwe collectie van Essenza slaap jij deze herfst als een vorst

Story Majestic Bloom

Met de herfst voor de deur ruilen we het zomerse buitenleven steeds vaker in voor knusse gezelligheid binnenshuis. Met de nieuwe najaarscollectie van Essenza maak je jouw huis extra behaaglijk en sfeervol. De stories Lavish Affair, Modern Antiques en Majestic Bloom geven elk op hun eigen manier kleur en stijl aan jouw interieur. Elegante prints in warme kleuren en luxe materialen met een chique, vorstelijke uitstraling. Welke story past het best bij jou?

Essenza staat voor kwaliteit, oog voor detail en duurzaamheid. Voor de najaarscollectie heeft dit topmerk zich laten inspireren door het verleden. De dekbedovertrekken in een warm kleurenpalet ademen dan ook klassieke elegantie. Ze zijn uitgevoerd in heerlijk zachte en comfortabele materialen van de hoogste kwaliteit, zoals katoen-satijn en Tencel. Bovendien geeft de verfijnde afwerking in de vorm van sierlijke pipings de overtrekken letterlijk een chic randje. Kortom, een prachtige kwaliteitscollectie die allure en sfeer geeft aan je interieur. Dus winterdips krijgen geen schijn van kans.

Lavish Affair

Met de story Lavish Affair van Essenza haal je de nazomer in huis. Onweerstaanbare Indian Summer vibes stromen je slaapkamer binnen in een wolk van zachte tinten lila, terra en roze. De combinatie van deze pastelkleuren met stoer donkerblauw en olijfgroen maakt de bloemmotieven en grafische prints tot echte showstoppers. Romantiek en karakter met een vintage tintje.

Ontdek de najaarscollectie van Essenza

Modern Antiques

Slaap in stijl met de story Modern Antiques! Lang vervlogen tijden komen tot leven in dit stijlvolle thema van de Essenza-collectie. Het is dan ook niet voor niets geïnspireerd door antieke kanten stoffen en schilderijen uit de collectie van het Rijksmuseum. In deze sprookjesachtige patronen staan bloemen en ornementen centraal. Fluweelzachte bruintinten zorgen voor een ingetogen en harmonieuze basis. De dekbedovertrekken krijgen tegelijkertijd een verrassend moderne look door de toevoeging van details in lichtere natuurlijke kleuren, zoals terra en gebroken wit.

Majestic Bloom

Onder de Essenza dekbedovertrekken uit de story Majestic Bloom voel je je de koning te rijk. Met de natuur en klassieke schilderijen als belangrijkste inspiratiebron geven de elegante prints jouw slaapkamer een rijke en royale uitstraling. Verschillende schakeringen blauw en groen zorgen bovendien voor een vleugje dramatiek in de slaapkamer. Behalve prachtig om te zien, maken deze koele en rustgevende kleuren jouw paleisje ook helemaal zen. Dus laat die winter maar komen!

Welke story spreekt jou het meeste aan voor het najaar? 

Vorig artikel
Beddinghouse Golden storybed
Volgend artikel
Trend 70's Retro