Beddinghouse voorjaarscollectie: 9 trendy interieurstijlen

Beddinghouse voorjaarscollectie: 9 trendy interieurstijlen

Beddinghouse voorjaarscollectie nieuw 2020

Na een regenachtige winter gaan we een mooie, zonnige lente tegemoet. Het moment voor een frisse voorjaarsschoonmaak waarbij je de warme dekens inruilt voor fleurig bedlinnen. Met de nieuwe voorjaarscollectie van Beddinghouse maak je jouw slaapkamer alvast klaar voor het voorjaar. Ontdek de verschillende stijlen en geef je slaapkamer eenvoudig een trendy make-over.

Voorjaarscollectie Beddinghouse: 9 stories

Elk seizoen ontwerpt Beddinghouse een nieuwe collectie die bestaat uit diverse, prachtige dessins, gemaakt van hoogwaardige materialen. Ditmaal is de voorjaarscollectie onderverdeeld in 9 stijlen. Ze vinden allemaal hun grondslag in inspirerende verhalen en de nieuwste trends op het gebied van mode en interieur. Daarnaast onderscheiden de thema’s zich sterk van elkaar, zodat er altijd wel een stijl is die aansluit bij jouw smaak en slaapkamer interieur. Bovendien verliest Beddinghouse de noodzaak van duurzaamheid hierbij niet uit het oog. Het merk ontwikkelt voortdurend nieuwe materialen en innovatie producten. Om de wereldwijde katoenteelt te verbeteren neemt Beddinghouse deel aan het Better Cotton Initiative (BCI).

Bekijk Beddinghouse voorjaarscollectie >

Blue Motion

Wil jij lekker slapen deze zomer? Creëer dan een blauwe slaapkamer. De blauwe kleur werkt rustgevend en bloeddruk verlagend. Perfect voor in de slaapkamer!

Exotic Blend

De kleurrijke dessins van Exotic Blend toveren jouw bed om tot een ware eyecatcher. De felle kleuren vormen samen een mooi contrast en de bloemen en vogels zorgen voor een warm, exotische sfeertje.

Fresh Air

Pastelkleuren zijn dit voorjaar helemaal on trend! De frisse, zachte kleuren zoals lila en blauw zijn ideaal voor in de zomer. Met de dekbedovertrekken uit de Beddinghouse voorjaarscollectie creëer je een serene sfeer. De prints met vlinders, libellen en bloemen geven je slaapkamer een romantische touch.

Spring Flavour

Eén van de opvallendste stijlen dit voorjaar is Spring Flavour. Deze verfrissende collectie bestaat uit botanische prints en zachte tinten met de trendkleur lindegroen als middelpunt. Een rustige uitstraling die goed bij de lente past.

Bohemian Chic

Fan van de bohemian woonstijl? Dan is deze collectie wat voor jou. Binnen deze stijl zie je moderne prints en patronen met invloeden uit de jaren zeventig. Geef je slaapkamer een sfeervolle en warme uitstraling en maak van je bed een echte blikvanger.

Coral Fusion

In 2020 zijn terrakleuren onwijs populair. Ook Beddinghouse heeft de trendkleur terra roza opgenomen in de voorjaarscollectie. Deze zachte koraalkleur gecombineerd met rode en bruine tinten zorgt voor een elegante uitstraling. Creëer eenvoudig een trendy look met de dekbedovertrekken uit de Coral Fusion collectie.

Dramatic Classics

Wil jij een industriële look of juist een luxe hotelsfeer creëren in de slaapkamer? Kies dan voor een van de dessins uit de Dramatic Classics collectie. De strakke banendessins en geometrische vormen in sobere aardetinten met gouden accenten geven je interieur een krachtige en ruimtelijke uitstraling. Voeg daar metalen, betonnen of steigerhouten elementen aan toe en je loft is compleet.

Lush Oasis

Kom alvast in vakantiemodus met de Lush Oasis voorjaarscollectie van Beddinghouse. Het thema bevat kleurrijke en opvallende dessins met tropische prints. De grote palmbladeren, wilde dieren en exotische bloemen maken van jou bed een ware eyecatcher. Waan jezelf in een tropisch paradijs.

Van Gogh

Het Rijksmuseum komt naar je toe, want ook dit seizoen haal je de kunstwerken van Van Gogh eenvoudig naar je slaapkamer. Aan de populaire Beddinghouse x Van Gogh collectie zijn dit voorjaar twee nieuwe dekbedovertrekken aan toegevoegd; Orchard & Irises. Op de schilderachtige dekbedovertrekken zijn de intense kleuren en speciale verftechnieken zijn tot in de details zichtbaar. Pareltjes voor in de slaapkamer.

En welke woonstijl spreekt jou het meeste aan?

Benieuwd geworden naar de hele Beddinghouse voorjaarscollectie? Die bekijk je in onze webshop.

Vorig artikel
Slaapkamer-inrichten-eerste-huis
Volgend artikel
iSeng dekbedovertrekken