Het echte lentegevoel met iSeng dekbedovertrekken

Het echte lentegevoel met iSeng dekbedovertrekken

iSeng dekbedovertrekken

Waar de wolken aan de kant gaan voor de zon, maken ook in de slaapkamer donkere kleuren plaats voor licht. Het merk iSeng helpt je een handje bij die transformatie. De heldere en rustige dessins zitten boordevol daglicht en bezorgen jou het ultieme lentegevoel.

Nu we buitenshuis minder kunnen genieten van het voorjaar dan we misschien zouden willen, is het meer dan ooit zaak om het jaargetijde van hoop en vruchtbaarheid naar binnen te halen. Er is de voorbije winter immers lang naar de lente uitgekeken. Met de fraaie collectie dekbedovertrekken van iSeng zorg je gegarandeerd voor een opgewekt voorjaarssfeertje in je slaapkamer.

Luchtige en frisse iSeng dekbedovertrekken

Je hebt het de afgelopen maanden ongetwijfeld een aantal keer koud gehad. We boffen, want een hele strenge winter is ons eigenlijk nog gespaard gebleven. Nog mooier is het dat de temperaturen deze week werkelijk waar omhoog schieten. Zou het voorjaar dan echt begonnen zijn?

Een beter moment om je flanellen beddengoed op te bergen is er haast niet. Dankzij iSeng heb je volop keuze ter vervanging. De overtrekken zijn allemaal gemaakt van fijn en comfortabel katoen voor een perfecte nachtrust in het voorjaar en de zomer. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Hieronder zie je welke opties je hebt.

100% katoen overtrekken van iSeng

iSeng heeft een breed aanbod dekbedovertrekken van 100% katoen waarmee je de slaapkamer weer laat stralen. Welke subtiele print kies jij? Frisse aquarelstrepen of een botanisch voorjaarstafereel?

iSeng dekbedovertrekken van 100% katoen renforcé

Overtrekken van katoen renforcé zijn extra stevig dankzij de zogenaamde platbinding. Handig wanneer je met je partner ruzie hebt om het dekbed en er beiden aan trekt. De schitterende dessins passen natuurlijk ook helemaal bij de lente.

100% katoen-satijn dessins van iSeng

De luxe satijnen iSeng dekbedovertrekken zijn ook een lust voor het oog en stralen één en al frisheid uit. Het katoen-satijn is niet alleen lekker zacht, het zorgt bovendien voor een chique glans. Het geeft de fraaie kleuren op de overtrekken net een beetje extra karakter.

iSeng dekbedovertrekken van 100% percale katoen

Dat het assortiment van iSeng veelzijdig is, blijkt maar weer uit het feit dat het ook prachtige effen dessins bevat. Ze zijn ook nog eens gemaakt van een vierde materiaalsoort, namelijk percale katoen. Deze stof heeft een erg hoge draaddichtheid, waardoor de overtrekken bijzonder sterk, soepel en zacht zijn. Ga jij voor het Uni dekbedovertrek in een lichte kleur, of wissel je liever af met een dubbelzijdig Uni Double dekbedovertrek? Met iSeng is alles mogelijk!

Neem eens een kijkje in het totale aanbod van iSeng. Wist je bijvoorbeeld al dat je bij dit merk ook super leuke kinderdekbedovertrekken kunt vinden?

Vorig artikel
Beddinghouse voorjaarscollectie nieuw 2020
Volgend artikel
Pasen: tips voor een mooi gedekte paastafel