Voorjaarscollectie Heckettlane: go Back to Nature!

Voorjaarscollectie Heckettlane: go Back to Nature!

Voorjaarscollectie Heckettlane: go Back to Nature!

Vanwege de drukte van alledag vergeten we vaak om even bij te tanken. En waar kun je dat het beste doen dan in de natuur? Groen en planten hebben een rustgevend en luchtzuiverend effect. Heckettlane’s voorjaarscollectie bestaat dan ook uit uiteenlopende dekbedovertrekken met uitgestrekte berglandschappen, tropische regenwouden en wuivende grassen. Dus haal de natuur naar jouw slaapkamer! Ga voor de trend Back to Nature en kom thuis in een oase van rust.

Over Heckettlane: 2 in 1

Eindeloos variëren; dat doe je met de nieuwe collectie van Heckettlane. Kenmerkend zijn de omkeerbare dekbedovertrekken gemaakt van hoogwaardig katoen-satijn. De dekbedovertrekken hebben aan de voorzijde een prachtige print en aan de achterzijde een variatie daarop. Sla het overtrek om en geniet van een ander dessin. Voor de voorjaarscollectie is de natuur een grote inspiratiebron geweest. Van levendige tropische prints met felgekleurde bloemen tot ingetogen fotobeelden van de duinen en een rustgevende zonsondergang. Met deze stijlvolle dekbedovertrekken wissel jij graag af.

Ontdek de collectie van Heckettlane >>

 

Terug naar de natuur

Ben jij gek op kleur en botanische prints? Dan komt de Back to Nature trend voor jou als geroepen. Binnen deze trend nemen prints van dieren, jungles en kleurrijke planten een prominente plek in. Het is een vervolg op de welbekende Urban Jungle trend, maar groen wordt hierbij afgewisseld met levendige kleuren en exotische elementen. Ga met dekbedovertrek Frey op avontuur in de jungle en begeef je tussen de aapjes en vogels of bekijk op het overtrek Esteban de prachtige, donkerrode orchideeën eens van dichtbij. Met deze dekbedovertrekken geef je jouw slaapkamer eenvoudig een tropische uitstraling. Stijl het af met een bijpassend hoeslaken, plaid, exotische lampen en planten.

Vrolijke voorjaarsbloeiers

Haal het voorjaar in huis! Deze fleurige dessins van Heckettlane geven jouw interieur een frisse oppepper. Het Fabio overtrek is voorzien van zachte pastels en witte bloemetjes. Laat de mintgroene of lila kleur ook op de muur en in je accessoires terugkomen voor een heerlijk zonnige slaapkamer. Daarnaast zijn veldbloemen het hélemaal dit seizoen. Niet alleen in vaasjes of decoratieringen, ook op je bed. Slaap tussen de korenbloemen, klaprozen, gipskruid en vlinders. Deze dekbedovertrekken komen in een romantisch interieur goed tot hun recht.

 

Wereldreis

Reizen, hiken en eindelijk die ene citytrip maken; het kan allemaal weer. Heckettlane heeft zich voor de nieuwe collectie laten inspireren door de verschillende kleuren, geuren en bestemmingen van over de hele wereld. Ga op expeditie, beklim de Mont Blanc en overnacht in een schattig berghutje. Met dit dekbedovertrek is het alsof je in de gezonde buitenlucht slaapt en je geniet van een prachtig natuurlandschap. Met overtrek Nada word je wakker met een adembenemend uitzicht over een zonnige baai vol boten. Het is haast of je in een Italiaanse kustplaatje bent. Kies een van de prachtige dekbedovertrekken waarbij het lijkt  of je echt op vakantie bent waar je volledig kunt ont-stressen en genieten van de stilte om je heen.

Welk 2 in 1 dekbedovertrek van Heckettlane is jouw favoriet?

Vorig artikel
iSeng Linen dekbedovertrek
Volgend artikel
Slapen onder een dun lapje stof is niet fijn