iSeng beddengoedcollectie: helemaal Zen het voorjaar in

iSeng beddengoedcollectie: helemaal Zen het voorjaar in

iSeng Linen dekbedovertrek

Een nieuwe lente, een nieuw begin. Om jouw slaapkamer een echte Zen make-over te geven heeft iSeng zich voor het voorjaar laten inspireren door de natuur. Daarom zijn de nieuwe dekbedovertrekken afgewerkt met een geraffineerde linnenlook, sfeervolle bloemmotieven en fantasieprints. In neutrale kleuren die sereniteit en rust ademen. De perfecte collectie om niet alleen je slaapkamer maar ook jezelf weer helemaal in balans te brengen.

Natuurlijk linneneffect

Met zijn grove structuur en robuuste charme past linnen perfect in de Slow Living trend. Het Linen dekbedovertrek van iSeng speelt dan ook feilloos in op deze inspirerende levensstijl. Met eenvoud, authenticiteit en natuurlijke materialen als belangrijkste uitgangspunten. Het effen design in sobere tinten blauw, grijs, taupe en groen is namelijk afgewerkt met een gemêleerde linnenlook. Door de fijne Casual Chic uitstraling is het een ideaal item om je batterij weer eens goed op te laden.

Bloemenboost

Bloemmotieven strelen het oog en kalmeren de geest. Om je slaapkamer eenvoudig te veranderen in een rustgevende en helende oase heeft iSeng dan ook twee nieuwe fleurige dekbedovertrekken toegevoegd aan de collectie. Het voeteneind van het crèmekleurige overtrek Fay is versierd met klaprozen, korenbloemen en andere wilde veldbloemen in dromerige aquareltinten op een staalblauwe ondergrond. Speciaal voor de liefhebbers van romantiek met een vintage tintje is het oudroze dekbedovertrek Fleur bezaaid met witte anemonen en grijsgroene bladeren. Een echte eyecatcher die alle stress laat verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Bekijk de collectie van iSeng

Zensationeel Japandi

Bij de trendy Japandi woontrend draait alles om asymmetrische, ronde en organische vormen in natuurlijke, zachte kleuren. De uitgebalanceerde combinatie van elementen uit Japanse en Scandinavische interieurs geven je slaapkamer vanzelf een serene en moderne uitstraling. Ook iSeng gaat helemaal terug naar de basis met twee nieuwe dekbedovertrekken met grafische patronen. Zo geven de grijze en blauwe kiezelsteentjes in verschillende vormen en maten van het overtrek Pebbles een gevoel van ruimte en diepte aan je interieur. Of ben je toch op zoek naar wat meer warmte en geborgenheid? In dat geval kies je natuurlijk voor de sfeervolle aardekleuren van dekbedovertrek Senna. Het prachtige kleurverloop geeft het speelse streepmotief immers die echte Wabi Sabi look.

Van welk dekbedovertrek van iSeng krijg jij het ultieme Zen gevoel? 

 

Vorig artikel
Beddinghouse Field With Poppies dekbedovertrek
Volgend artikel
Voorjaarscollectie Heckettlane: go Back to Nature!