De vele voordelen van een Snoozing dekbed

De vele voordelen van een Snoozing dekbed

Snoozing dekbedden

Buiten wordt het steeds kouder en ook ’s nachts blijven de temperaturen dalen. Hoogste tijd dus om jezelf eens lekker op te warmen binnenshuis. Met een heerlijk zacht Snoozing dekbed heb je gelukkig nooit meer koude voeten als je gaat slapen. Deze fijne dekbedden zijn geschikt voor in elk seizoen en bestaan uit de beste materialen. Ze bieden je daarnaast nog veel meer voordelen. Lees daarom snel verder en laat Snoozing jouw slaapcomfort verhogen!

Een Snoozing dekbed voor elk seizoen

Slapen doe je als het goed is elke dag. Een mooi dekbedovertrek en zacht dekbed zijn hierbij onmisbaar. Ze zorgen ervoor dat je slaapkamer er leuk uitziet en bieden je natuurlijk de nodige ontspanning. Het merk Snoozing heeft een uitgebreid assortiment dekbedden voor in ieder seizoen. Alle Snoozing dekbedden zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en binnen de collectie is er altijd wel een mooi dekbed dat perfect bij je past.

Zo slaap je in de zomer onder luchtig katoen of bamboe terwijl je in de winter geniet van zacht dons, wol of synthetisch materiaal. Tijdens de tussenmaanden kun je lekker slapen onder lente- en herfstdekbedden. Hierdoor geniet je het hele jaar lang van goede slaapkwaliteit.

Snoozing zomerdekbedden

Een Snoozing zomerdekbed voelt licht aan biedt je extra verkoeling. Dit komt doordat het dekbed vocht absorbeert en daarna weer snel afgeeft aan de lucht. Dankzij deze goede vochtregulatie heb je het ‘s nachts een stuk minder warm. Je kunt lekker doorslapen en wordt in de ochtend weer fris wakker. De vulling van een Snoozing zomerdekbed bestaat uit lichte materialen zoals katoen, bamboe, zijde of dons. Deze materialen zijn allemaal sterk vochtabsorberend en goed ademend. Ze voelen heerlijk soepel en zacht aan in je handen. Bamboe is daarnaast van nature antibacterieel waardoor je dekbed nog langer fris blijft.

 

Snoozing winterdekbedden

Tijdens de koude wintermaanden is een Snoozing winterdekbed ideaal om onder te slapen. Deze dekbedden houden warmte extra goed vast. Je lichaam blijft hierdoor op temperatuur en zo voelt je dekbed altijd behaaglijk aan. In het assortiment vind je winterdekbedden gevuld met dons, wol of synthetische materialen. Vanwege de hoge isolatiewaarde is er minder vulling nodig om je voldoende warmte te bieden.

Snoozing 4-seizoenen dekbedden

Met Snoozing kun je ook in de tussenmaanden heerlijk slapen. Tijdens deze tussenperiodes zijn lente- en herfstdekbedden de perfecte oplossing. Handig voor als je het snel warm hebt, maar het net iets te fris is voor een zomerdekbed. Ze vormen dan de ideale warmteisolatie. Verder heeft Snoozing veel 4-seizoenen dekbedden in het assortiment. Bij een 4-seizoenen dekbed voeg je twee dekbedden samen tot een warm geheel. Je begint met één dekbed in de zomer en zodra je eraan toe bent gebruik je ook het tweede deel. Vaak maak je beide delen aan elkaar vast met drukknopen, maar ook andere manieren komen voor.

Voor elke slaapbehoefte een oplossing

Een Snoozing dekbed is niet alleen lekker zacht en comfortabel. Ze beschikken ook nog eens over vele praktische en handige eigenschappen. In het assortiment vind je Snoozing dekbedden tegen allergie, huisstofmijt of transpiratie. Daarnaast zijn er een groot aantal warmteregulerende dekbedden. Naar welk soort beddengoed je ook op zoek bent, Snoozing heeft altijd een geschikt product voor jouw slaapbehoefte.

Anti-allergie dekbedden

Heb je snel last van een (huisstofmijt)allergie? Dan is een Snoozing dekbed tegen allergie en huisstofmijt een goede keuze voor jou. Dankzij de vaak synthetische vulling maakt dit diertje geen enkele kans in jouw dekbed. De huisstofmijten vinden het geen prettige leefomgeving zodat ze je mooi met rust laten. Ook sommige natuurlijke materialen zijn geschikt om te gebruiken bij een allergie. Denk bijvoorbeeld aan zacht dons. Regelmatig beschikken deze dekbedden over een fijn geweven tijk, waarin de huisstofmijt zich niet graag thuis voelt.

Anti-transpiratie dekbedden

Een anti-transpiratie Snoozing dekbed is ideaal als je ’s nachts snel transpireert. Met deze dekbedden ontwaak je iedere ochtend opnieuw weer fris en fruitig om je dag goed te beginnen! Voor de vulling wordt vaak gebruik gemaakt van dons, wol of bamboe. Wol is erg luchtig en voert vocht eenvoudig af aan de omgeving. Hierdoor ervaar je minder transpiratie en word je wakker in een droog bed. Dankzij een anti-transpiratie dekbed kun je dus gerust een uiltje knappen.

Warmteregulerende dekbedden

Tot slot heeft Snoozing veel warmteregulerende dekbedden. Deze speciale dekbedden zijn een uitkomst voor mensen die veel temperatuurschommelingen ervaren. Ze houden je temperatuur constant, zodat je het niet steeds koud of warm krijgt. Net als de anti-transpirerende dekbedden zijn ze goed bestand tegen transpiratie. Dankzij een innovatieve zijde blijft jouw lichaamstemperatuur hetzelfde en zo verhoogt je slaapkwaliteit.

De uitgebreide Snoozing dekbedcollectie

Zoals je ziet is de Snoozing dekbedcollectie enorm uitgebreid en van hoge kwaliteit. Alle verschillende afmetingen, dekbedtypen, vullingen en materialen zorgen ervoor dat er altijd een passend dekbed voor je tussen zit. Met Snoozing val je dan ook iedere nacht ontspannen in slaap. In de Snoozing beddengoedcollectie vind je bovendien veel dekbedden voor kinderen. Uiteraard heb je ook binnen de kinderlijn een grote keuze aan materialen en vullingen.

Van katoen, bamboe of synthetisch tot aan zijde, dons en wol: elk materiaal beschikt over eigenschappen die jouw nachtrust nog aangenamer maken. Een katoenen dekbed heeft een uitstekende vochtregulatie en is goed ademend. Net als katoen beschikken ook bamboe en zijde over een sterk vochtbabsorberend vermogen. Daarnaast is bamboe van nature antibacterieel.

Heb je het in de winter snel koud? Dan komen dons en wol goed van pas. Beide vullingen nemen vocht eenvoudig op en geven het vervolgens weer snel af aan de lucht. De materialen houden je temperatuur constant waardoor je de hele nacht fijn doorslaapt. Benieuwd welk dekbed het beste bij je past? Neem dan een kijkje in ons mooie assortiment. Op de website kun je daarnaast een korte keuzehulp invullen die je helpt om een goede keuze te maken. Jouw perfecte dekbed ligt zo binnen een handomdraai op je bed!

Bekijk al onze Snoozing dekbedden

 

Slaap jij al onder een heerlijk zacht Snoozing dekbed?

Vorig artikel
Marc O'Polo Skei dekbedovertrek
Volgend artikel
Is buikslapen slecht?