Vrolijk, trendy & duurzaam: de nieuwe collectie van Covers & Co

Vrolijk, trendy & duurzaam: de nieuwe collectie van Covers & Co

Covers & Co duurzaam beddengoed

Droom jij ook van een betere wereld? Met beddengoed van Covers & Co komen dromen uit. Het vrolijke en trendy merk onderscheidt zich door haar duurzame productie en creatieve dekbedovertrekken met fun prints in Scandinavische stijl. Ontdek deze sprankelende collectie en val voortaan (h)eerlijk in slaap!

Covers & Co beddengoed

Het opvallende beddengoed van Covers & Co is nét even anders dan anders vanwege de creatieve dessins. Wil jij slapen onder kleurrijke bloemetjes, stippen, sinaasappels of rood gestifte lippen? Met Covers & Co kan het allemaal. Bovendien wordt het Covers & Co beddengoed gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals katoen-renforcé en, sinds de voorjaarscollectie van 2020, biologisch percale katoen. De fun prints stralen plezier uit en maken iedereen aan het lachen. Of je nu 2 jaar of 102 jaar oud bent, met Covers & Co wordt iedereen vrolijk wakker.

Bekijk Covers & Co voorjaarscollectie >

 

Dromen over een duurzame wereld

Voor de nieuwe collectie heeft Covers & Co gekozen voor een duurzame productie. Want een betere wereld, daar dromen we allemaal van. Met het heerlijk zachte beddengoed van 100% biologisch katoen draag je bij aan een duurzame planeet, gewoon vanuit jouw eigen warme bedje.

Elk dekbedovertrek uit de nieuwe collectie is voorzien van het GOTS label. Dat houdt in dat er strenge normen worden nageleefd op het gebied van schadelijke stoffen, water- en energieverbruik en goede werkomstandigheden. Tevens wordt er bij de bonte dessins gedacht aan het milieu. Deze ontwerpen zijn veelal digitaal geprint met een speciale printer waardoor er minder chemicaliën en water wordt verbruikt dan een reguliere printer. Beter voor de natuur, de werknemers en zelfs voor je huid! Met de aankoop van een dekbedovertrek maak je de wereld dus een stukje mooier. Help jij ook mee deze droom waar te maken?

Vrolijk wakker worden met een Covers & Co dekbedovertrek

Met een mooie eyecatcher op je bed kun je jezelf eenvoudig terugtrekken en even ontsnappen aan de realiteit. Laat je fantasie de vrije loop met het vrolijke beddengoed en de creatieve prints, die voor ieder wat wils bieden en jou weer aan het lachen maken. Neem bijvoorbeeld het Kiss My Sass dekbedovertrek en slaap romantisch onder roze hartjes en rode gestifte lippen. Of ga voor een bonte bloemenprint in zomerse kleuren. Liever iets meer rust? Covers & Co heeft ook Scandinavische dessins in frisse kleuren en grafische prints. Zo maak je van jouw slaapkamer een fijne slaapplek waar je elke morgen opstaat met een glimlach.

 

Welk vrolijke dekbedovertrek is jouw favoriet?

 

Vorig artikel
vt-wonen-earth-dekbedovertrek
Volgend artikel
In 3 stappen jouw nieuwe dekbedovertrek