Warm en knus; de Natural Living trend

Warm en knus; de Natural Living trend

vt-wonen-earth-dekbedovertrek

Ook in de zomermaanden is de trend Natural Living springlevend. De mooie, rustgevende kleuren zijn wederom in diverse collecties opgenomen en daar zijn wij natuurlijk razend enthousiast over. Kies dit seizoen voor natuurlijke tinten zoals zand en beige, maar ook de kleur terra is een echte eyecatcher!

Rust in de slaapkamer

In ons eerdere blogbericht hadden we het al uitgebreid over de vele voordelen van de Natural Living trend. De zachte, natuurlijke kleuren zorgen voor rust, sfeer en een natuurlijke touch in de slaapkamer. In een rustige slaapkamer kom je beter tot rust, het bewijs is hiervoor aanwezig. De juiste kleursetting draagt hier sterk aan bij. Maar ook mooie, comfortabele stoffen zijn vanzelfsprekend van belang. Maak jij je slaapkamer weer ‘relax proof’? Kies uit de vele zand, beige, nude en andere aardetinten en kijk snel tussen de collectie beddengoed uit de Natural Living trend. Relax modus on!

Prints

Niet alleen de kleuren zijn binnen deze trend leidend, ook de prints spelen dit seizoen een grotere rol. Zo wordt er gebruik gemaakt van colorblocking, maar ook dierenprints en streeppatronen worden verweven met de rustige kleurstellingen. Voor de wispelturige kiezers onder ons is dit dé uitkomst. Wil je graag een dekbedovertrek met meerdere kleuren, maar vind je combineren lastig? Een colorblocking dessin is dan zeker iets voor jou. Ben je een liefhebber van dierenprintjes, maar hoeft het niet zo heftig? Een mooie slangenprint in zacht beige is het dan helemaal. Trends staan vaak op zichzelf, maar wanneer ze in elkaar overlopen heb je het beste van beiden!

Terra is hot

De Natural Living trend is geliefd, mede doordat de accenten per seizoen verschillen. Waar afgelopen seizoen de meer koelere tinten de boventoon voerden, zijn het nu juist de warmere kleuren die de trend nieuw leven in blazen. Vooral Terra springt er frivool tussenuit. De steenrode kleur kan worden gezien als de lichtere variant van Leather Brown, dé hit van afgelopen jaar.

Tevens zijn deze kleuren eenvoudig te combineren met andere kleuren zoals bijvoorbeeld grijs, mintgroen of okergeel. Het zorgt voor een mooie afwisseling!

Walra Soft Structure dekbedovertrek
Walra Soft Structure dekbedovertrek

Dekbedovertrekken in de Natural Living Trend

Een manier om rust te creëren in de slaapkamer begint met het kiezen van een kleurenpalet. In het geval van de Natural Living trend zijn de aardetinten leidend, waarin de kleur terra een sfeervolle aanvulling is.

Hoe denk jij over de Natural Living trend? Is het ook iets voor jou?

Vorig artikel
Heckett & Lane dekbedovertrekken
Volgend artikel
Covers & Co duurzaam beddengoed