Creëer een rustige, sfeervolle slaapkamer met de trend: Natural Living

Creëer een rustige, sfeervolle slaapkamer met de trend: Natural Living

trend-woontrend-natural-living-slaapkamer

Breng de schoonheid van de natuur naar je slaapkamer met de trend van 2019: Natural Living. Bij deze interieurtrend vormt een elegante mix van pure materialen en warme aardetinten het uitgangspunt. Wil je een sfeervolle slaapkamer creëren maar zijn levendige kleuren niet aan jou besteed? Dan is deze stijl echt iets voor jou! Geef jouw slaapkamer die ontspannen sfeer waarbij je volledig tot rust komt. Ontdek snel hoe jij deze naturel trend in je slaapkamer kun toepassen.

Zo creëer je rust in de slaapkamer

Word jij ook rustig van het luisteren naar de golven en naar de wind die door de bomen waait? En wil jij dit naturel woongevoel doorvoeren naar jouw slaapkamer? Neem dan eens een kijkje tussen de dekbedovertrekken en hoeslakens in aardetinten. Deze woontrend vervult de behoefte om ons terug te trekken en rust te vinden in de natuur. Het beddengoed binnen deze trend doet je hieraan denken en zorgt daarom voor een instant kalmerende sfeer. Relax mode on!

Naar Natural Living Trend >>

 

Een lichte basis met neutrale kleuren

De basis van de Natural Living trend ligt bij rustige kleuren zoals taupe, wit, zand en nude. Door een neutraal kleurenpalet houd je de slaapkamer lekker rustig. Mix en match de verschillende aardetinten voor een mooi contrast en voeg eventueel mat zwart toe voor een flinke oppepper. Door mat zwarte meubels of accessoires breng je een vleugje hotel chic naar jouw slaapkamer.

Warm, zacht & elegant

Ben je eerder op zoek naar een warm contrast en ga je mee met de laatste kleurtrends? Combineer deze interieurtrend dan met de Flexa kleur van 2019: Spiced Honey. Door deze warme, amberkleurige tint te mengen met natuurlijke materialen en kleuren ontstaat er een gezellige, knusse slaapkamer. Een slaapomgeving waarin een elegante mix van warme aardetinten met rijke accenten van Spiced Honey een blikvanger vormen voor sfeer en slaapcomfort.

Duurzaam

Duurzame meubels en aandacht voor up- en recycling vormen tegenwoordig een belangrijke rol in onze samenleving. Dit zien we ook terug in deze woontrend waarbij bestaande materialen worden hergebruikt of worden verwerkt in nieuwe items. Kies voor natuurlijke materialen als hout, riet, linnen en wol. Puur en onbehandeld. Ook op het gebied van beddengoed kun je voor duurzaam kiezen. Neem bijvoorbeeld de dekbedovertrekken van Damai, gemaakt van 100% biologisch katoen-satijn en op duurzame wijze geproduceerd.
De accessoires mogen lekker nonchalant zijn. Drapeer een zachte plaid over het bed, maak van oud materiaal een unieke lamp, hang een lijst of plant op aan touwtjes of gebruik een rieten mand om je beddengoed in op te bergen. Zo maak je jouw slaapkamer persoonlijk en uniek.

Dekbedovertrekken in rustgevende look

Een verlangen naar een plek om tot rust te komen, dat is de inspiratie voor de trend Natural Living. Binnen deze trend kom je daarom veel dekbedovertrekken tegen in effen dessins en met zachte, natuurlijke kleuren. Wel zo rustgevend.

 

Bruis jij inmiddels al van de ideeën? Neem snel een kijkje bij de Natural Living trend. Of bekijk de andere woontrends van dit moment zoals Urban Jungle, luipaardprints of Boutique Chic

Vorig artikel
negen-uur-slaap-even-slecht-voor-geheugen-als-vijf-uur-slaap
Volgend artikel
Lees de 10 doodenge hallucinaties die je 's nachts kun krijgen - hallucineren in je slaap