Vintage Folklore: dé interieurtrend van 2023!

Vintage Folklore: dé interieurtrend van 2023!

Op prachtige kleuren en patronen raak je nooit uitgekeken. Ze fleuren je slaapkamer op en zorgen voor een heel eigen stijl. Wil jij de slaapkamer ook graag zo’n mooie uitstraling geven? Laat je dan eens inspireren door de interieurtrend van deze zomer: Vintage Folklore! Deze leuke woonstijl bevat een bonte mix aan printjes, patronen en een vleugje 70’s. Samen creëren ze een heerlijk frisse, sfeervolle look met een tintje retro.

Bloemen, patronen en heel veel kleur

Vintage Folklore staat voor alle traditionele en expressieve vormen van cultuur. Niet voor niets noemen we folklore ook wel de volkskunst. Het is een kunst die altijd in beweging is en door het volk is gemaakt. Echte vakmanschap dus. In huis zorgt folklore voor een warme sfeer, waarbij je bijvoorbeeld kunt denken aan handgemaakte accessoires of geborduurde stoffen. Een typisch kenmerk zijn de veelkleurigheid, patroontjes en vrolijke details. Je ziet dit mooi terugkomen in de zomercollectie van 2023. Voeg hier de vintage aan toe en het geheel krijgt een sprankelende touch met frisse kleuren! Fel rood, groen, blauw en geel krijgen alle ruimte, maar ook warmere tinten laten je beddengoed nog meer stralen.

Schoonheid zit hem in de details

Typisch voor de Vintage Folklore trend zijn de authentieke prints vol verfijnde details. Sierlijke bloemen en schilderachtige dessins geven het beddengoed een mooie vintage look. Ook als je houdt van gezelligheid in huis is deze trend echt iets voor jou. De prachtige kleuren in combinatie met unieke afbeeldingen creëren een heerlijk warme sfeer. Zo maak je jouw interieur tot een karaktervolle plek waar je fijn tot rust komt.

 

Vintage Folklore: de kunst om te durven

Of je nu gaat voor prachtige patronen, kleuren of stoffen: geef er je eigen draai aan en het ziet er al snel geweldig uit! En combineer er gerust op los, want juist dan breng je de Vintage uitstraling pas echt goed naar voren.  Om het plaatje helemaal af te maken kun je een paar leuke sierkussens neerleggen. Voor de finishing touch zijn er mooie plaids en bedspreien in allerlei kleuren verkrijgbaar. Welk Vintage Folklore dekbedovertrek of accessoire maakt jouw interieur compleet?

 

Ontdek hier al ons Vintage Folklore beddengoed

 

Heb jij al een prachtig Vintage Folklore dekbedovertrek op het oog? 

Vorig artikel
Volgend artikel
dons