Papillon beddengoed: mooi, veelzijdig en betaalbaar

Papillon beddengoed: mooi, veelzijdig en betaalbaar

Papillon Brisbane dekbedovertrek

Zin om jouw slaapkamer na de zomervakantie een nieuwe look te geven zonder veel uit te geven? Met een dekbedovertrek van Papillon geef je jouw interieur eenvoudig een stijlvolle twist. Tijdloos effen, romantisch gebloemd of klassieke strepen: met de veelzijdige collectie van dit kwaliteitsmerk krijg je zeker waar voor je geld, wat je favoriete woonstijl ook is!

Uni dekbedovertrekken met een chic randje

De effen dekbedovertrekken van Papillon geven een gevoel van rust en ontspanning. Daardoor maken ze jouw slaapdomein tot de ideale plek voor een fijne powernap na een drukke dag. Of gewoon een cocoon-momentje met een goed boek. Uni dessins saai? Welnee! Met hun mooie trendkleuren en subtiele details in de vorm van plooien, sierstiksels en ruches geven deze uni overtrekken juist een chique uitstraling aan ieder interieur.

Klassieke streeppatronen

Een gestreept dekbedovertrek brengt je slaapkamer tot leven. Het luchtige en zomerse verticale streepje van het Papillon Hugo dekbedovertrek ademt comfort, frisheid en luxe. Het is dan ook een perfect item voor een maritieme interieurstijl. Diezelfde tijdloze elegantie vind je terug bij het Marseille overtrek. Dit model is namelijk uitgevoerd in opvallende Seersucker-stof die speelt met het licht voor een nonchalante Casual Chic look. Maar ook als jij het vakantiegevoel nog even wilt vasthouden met je eigen Hotel Chic slaapkamer, ben je aan het juiste adres bij Papillon. Met een Uni Satin dekbedovertrek met ingeweven jacquard-strepen creëer je moeiteloos die warme, huiselijke sfeer van jouw favoriete boetiekhotel. Je hoeft zelfs niet meer in te checken, wat een luxe!

Romantische bloemdessins

Met een gebloemd dekbedovertrek van Papillon creëer je eenvoudig een dromerige sfeer in de slaapkamer. Speelse veldbloemen in felle aquareltinten zorgen voor zonnige summer vibes om het hele jaar door bij weg te dromen. Of voeg een vleugje romantiek toe aan jouw Japanse zen interieur met betoverende magnoliabloemen of kersenbloesem in rustgevende natuurlijke kleuren. Welk bloemmotief je ook kiest, iedere slaapkamer fleurt vanzelf op, als je de natuur naar binnen haalt.

Ontdek de beddengoed collectie van Papillon

Ultiem slaapcomfort

Behalve mooi en sfeervol, zijn de dekbedovertrekken van Papillon ook bijzonder comfortabel. Dus je geniet iedere nacht weer van een verkwikkende nachtrust. Ze zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen van hoogstaande kwaliteit die garant staan voor een goede en gezonde nachtrust. Naast heerlijk zachte en soepele overtrekken van katoen, jersey en flanel, vind je in de gevarieerde collectie ook talloze modellen van fijngeweven percale katoen en katoen-satijn. De hoge draaddichtheid geeft deze hoogwaardige materialen bovendien een zijdezachte touch en luxueuze uitstraling. Voor al deze katoenen stoffen geldt dat ze van nature goed ademen en een sterk absorberende werking hebben. Daardoor geven ze een fris en schoon gevoel in de zomer en comfortabele warmte in de winter. Kortom, ook op het gebied van materialen biedt de beddengoed collectie van Papillon voor ieder wat wils!

Met welk dekbedovertrek van Papillon geef jij jouw slaapkamer een boost?

Vorig artikel
Walra Remade Romantic Leaves dekbedovertrek
Volgend artikel
Op zoek naar het beste kinderkussen? Welke afmetingen, materialen en vormen passen perfect bij jouw kind? Wij helpen je kiezen!