Ervaar het hotelgevoel met de voorjaarscollectie van Satin d’Or

Ervaar het hotelgevoel met de voorjaarscollectie van Satin d’Or

hotelervaring met Satin d'Or

Ben je ook zo gek op het luxe gevoel van een hotelkamer? Die frisse lakens, perfect opgemaakte bedden en het onweerstaanbaar zachte beddengoed? Goed nieuws – je hoeft niet langer te wachten op je volgende vakantie om van dat heerlijke gevoel te genieten. Met de luxe voorjaarscollectie van Satin d’Or by Romanette kun je dat hotelgevoel elke nacht ervaren, gewoon in je eigen slaapkamer.

Satijn van goud

De naam Satin d’Or zegt eigenlijk al genoeg – het betekent letterlijk ‘satijn van goud’. Een treffendere naam voor dit beddengoedmerk is er niet. Alle dekbedovertrekken van Satin d’Or worden namelijk gemaakt van hoogwaardig katoen-satijn. Katoen-satijn bestaat uit 100% katoen en heeft een subtiele glans door de speciale satijnbinding. Satijn staat bekend om zijn zijdezachte textuur en glanzende afwerking. Dit luxe materiaal geeft je elke nacht het ultieme hotelgevoel!

Met de diepe kleur van de het Satijnstreep dekbedovertrek haal je gemakkelijk het hotelgevoel in je slaapkamer. Of heb je liever een overtrek met een subtiel bloemendessin? Dan is het zijdezachte Zabina dekbedovertrek perfect voor jou!

Populaire prints en patronen van Satin d’Or

Laat je verassen door de nieuwe prints, patronen en kleuren in deze schitterende collectie. Neem bijvoorbeeld het Artballs dekbedovertrek. De cirkels lijken te dansen en te bewegen, waardoor dit overtrek een dynamische en moderne uitstraling heeft. Of kies voor het Bellini dekbedovertrek, versierd met verfijnde takjes en bladeren, wat een rustig gevoel geeft aan je slaapkamer. Beide overtrekken zijn gemaakt van kleuren die een heerlijk luxueus hotelgevoel creëren.

Het ultieme hotelgevoel

Met deze nieuwe voorjaarscollectie hoef je niet langer te dromen van een luxe hotelervaring – je kunt het nu elke nacht thuis ervaren. Dompel jezelf onder in de collectie en ontdek de charme van een luxe hotelverblijf, maar dan gewoon in je eigen vertrouwde omgeving!

Maak je slaapkamer hotelwaardig met de nieuwe voorjaarscollectie van Satin d’Or!

Bekijk de nieuwe collectie van Satin d’Or hier!
Vorig artikel
Dag van de slaap
Volgend artikel
Beddinghouse voorjaarscollectie