De 15 mooiste sinterklaascadeaus van SNURK! [Inspiratie]

De 15 mooiste sinterklaascadeaus van SNURK!

Furry Friends flanel dekbedovertrek - De 15 mooiste sinterklaascadeaus van SNURK

Voor veel kinderen is het sinterklaasfeest het hoogtepunt van het jaar. Gezellig samen liedjes zingen, cadeaus uitpakken, snoepen en nóg meer cadeaus uitpakken. Maak het feest compleet met de vrolijkste kinderdekbedovertrekken van SNURK!

De leukste SNURK sinterklaascadeaus

Sinterklaas is weer gearriveerd en alle kinderen leggen de laatste loodjes aan hun verlanglijstjes. Die staan vaak vol met zaken die papa en mama helemaal niet zo nuttig vinden. Verras je kind dan eens met prachtig nieuw beddengoed. Kinderdekbedovertrekken van SNURK helpen je aan een super vrolijke sfeer in de kinderkamer. Je kroost zal bovendien heerlijk uitgerust wakker worden mét een glimlach!

Bekijk hier de hele collectie kinderdekbedovertrekken van SNURK!

Voor de kids die in sprookjes geloven

Gelooft je kind nog in Sinterklaas? Dan heb je als ouder wel een schouderklopje verdiend. Het valt niet altijd mee om de lastige vragen te ontwijken en ’s nachts geruisloos de schoentjes te vullen. Het verhaal van Sinterklaas is soms ook net een sprookje. Een bisschop die elk jaar met een boot vol pakjes vanuit Spanje naar Nederland vaart is redelijk verwonderlijk en vergt wat fantasie. Als je dochter ook houdt van sprookjesverhalen slaapt ze op haar best als een prinses, elfje of zeemeermin.

Voor de grootste snoepers

De wat oudere kinderen vinden de komst van de Sint al lang niet meer zo spannend. Ze zijn vooral geïnteresseerd in al het snoepgoed wat erbij komt kijken en smikkelen zich een ongeluk. Kijk nou, een slordige Piet heeft net een hele zak vol lekkers op bed gestrooid. De bofkonten!

Candy Blast dekbedovertrek - De 15 mooiste sinterklaascadeaus van SNURK
Candy Blast dekbedovertrek

Voor de dierenvrienden

Amerigo, het bekende paard van de Sint heeft het in deze tijd van het jaar hartstikke druk. Met het Amazone dekbedovertrek ben jij de aangewezen persoon om voor de witte schimmel te zorgen. Als je dat goed doet, mag je van de Sint misschien wel een rondje rijden met Amerigo. SNURK heeft nog meer leuke dierenprints, voor als je liever gezelschap hebt van andere dieren, zoals een aap, konijn of eekhoorn. Op het Paper Zoo dekbedovertrek staan ontelbaar veel dieren die van papier zijn gevouwen. Probeer dat maar eens na te doen! Wie weet kunnen ze wel vliegen als papieren vliegtuigjes. De Sint en zijn Pieten vanuit de lucht aan het werk zien, dat zou nog eens mooi zijn!

Amazone dekbedovertrek - De 15 mooiste sinterklaascadeaus van SNURK
Amazone dekbedovertrek

Voor de controlfreaks

Het beste kun je in de huid van één van deze vogels kruipen. Dan ben je er zeker van dat je ’s nachts kunt vliegen! Als pelikaan of kraanvogel kun je zo mooi in vogelvlucht controleren of de Pieten alle pakjes wel op tijd bezorgen en ze geen verlanglijstjes kwijtraken. Zodra blijkt dat het allemaal op rolletjes loopt ben je uiteraard zo trots als een pauw!

Voor de ongeduldige kids

Veel kinderen duurt al dat getreuzel op de daken echter net iets te lang. Als ware astronauten stappen ze in hun raket om vliegensvlug met de cadeaus heen en weer te vliegen tussen de pakjeskamer op de stoomboot en de schoorsteen.

Wist je dat we bij Smulderstextiel ook zo snel als een raket zijn? Vandaag besteld = morgen in huis! Als je voor 13.00 uur bestelt, heb je je sinterklaascadeau zelfs vanavond al in huis!

En zo is er nog veel meer..

Zoals je misschien is opgevallen is SNURK een zeer creatief beddengoed merk. Ontstaan vanuit een ontwerp voor Stichting Zwerfjongeren is het nu een uitgebreid beddengoedmerk dat tot in Australië verkocht wordt. Levensechte fotoprints sieren de ontwerpen, gedrukt op de beste materialen zoals flanel en percaline katoen. Van de vrolijkste dessins tot de fraaiste breipatronen in vele kleuren! Benieuwd geworden naar alle andere leuke dekbedovertrekken van SNURK?

Bekijk hier de hele collectie kinderdekbedovertrekken van SNURK!

 

Vorig artikel
Wie is er net zo lui als een koala?
Volgend artikel