De nieuwe wintercollectie van Walra

De nieuwe wintercollectie van Walra

Walra Boho Stitches dekbedovertrek

De herfst komt eraan en dat betekent dat het ‘s avonds vroeger donker wordt en de temperaturen gaan dalen. De perfecte tijd om het binnen gezellig en knus te maken. En hoe kan dat beter dan met een nieuw dekbedovertrek uit de Walra najaarscollectie? Gelukkig staat de nieuwe collectie sinds deze week weer online, vol sfeervolle dessins en warme herfstkleuren.

Walra – kwalitatief genieten

Al sinds 1983 ontwerpt Walra bad- en bedtextiel. Met deze jarenlange ervaring ben je met beddengoed van Walra verzekerd van heerlijk slaapcomfort. Voor Walra is alleen de beste kwaliteit goed genoeg en staat alles in het teken van bereikbare luxe. Ook dit najaar heeft Walra weer een mooie collectie samengesteld met voor ieder wat wils. Hierin staan twee thema’s centraal: Outlander Forest en Indian Summer. Warme kleuren als cognac zijn gecombineerd met neutrale tinten als zand en grijs. Maar ook groen en donkerblauw spelen een belangrijke rol in de dessins. Van basic dekbedovertrekken met een chique touch tot vrolijke all-over prints en klassieke ruit- en streeppatronen. Laat je inspireren en kies wat in jouw slaapkamer past!

Ontdek de nieuwe najaarscollectie van Walra

Outlander Forest

Binnen het thema Outlander Forest waan je jezelf midden in de Schotse ongerepte natuur. Houten huisjes, knapperend haardvuur en dikke wollen sokken passen perfect in het plaatje. Vanzelfsprekend zie je in dit thema veel groene, blauwe en bruine tinten. Walra laat deze kleuren terugkomen in tijdloze ruitpatronen, maar ook in prints met accenten uit de natuur. Door het natuurlijke kleurgebruik en de subtiele prints ontstaan er stijlvolle combinaties met een rustgevende uitstraling.

Indian Summer

Het thema Indian Summer is de vrolijke tegenhanger van Outlander Forest. Hierbij draait het om dat heerlijke nazomergevoel en staat helemaal in het teken van warme kleuren en bohemian prints. Combineer deze dekbedovertrekken met natuurlijke materialen als rotan, sisal en aardewerk accessoires voor een bohemian sfeer. Met de dessins in warme tinten breng je deze winter kleur aan in de slaapkamer en droom je tijdens de lange, koude nachten van een heerlijk zonnige nazomer.

Tijdloze en chique basics

Naast deze twee thema’s heeft Walra ook haar serie basic dekbedovertrekken uitgebreid. Het kleurenpalet sluit aan bij de trends van nu. Ga je voor het prachtige groen uit de natuur, een rustige donkerblauwe tint, strak wit of juist de altijd passende casual zandkleur. Stuk voor stuk mooie dekbedovertrekken, waarbij de nette, moderne afwerking in het oog springt.

Welk thema uit de Walra najaarscollectie past het best bij jou?

Vorig artikel
Nieuwe collecties online
Volgend artikel
Dit zijn de woontrends voor herfst 2021