Najaarscollectie online: het nieuwste beddengoed van topmerken

Najaarscollectie online: het nieuwste beddengoed van topmerken

Nieuwe collecties online

Vanaf deze week vind je bij Smulderstextiel de nieuwe najaarscollectie online! Ruim 450 nieuwe dekbedovertrekken zijn toegevoegd aan ons assortiment. Maak je slaapkamer klaar voor het najaar met nieuw beddengoed en creëer een knusse wintersfeer in huis. Bovendien ontvang je nu gratis ons nieuwe inspiratiemagazine Truste! bij je bestelling!

Prachtig beddengoed voor een knusse herfstlook

Na een mooie zomer staat nu toch echt de herfst voor de deur. Dat betekent dat je zomerse bedlinnen ingeruild kan worden voor warm beddengoed in rijke kleuren en zachte materialen. Tijdens het najaar brengen we ook steeds meer tijd door in de slaapkamer. Het is fijn om wat langer in bed te blijven liggen, want onder de dekens is het lekker warm. Dit is dus hét moment om je slaapkamerinrichting een flinke boost te geven. Met onze najaarscollectie vol nieuwe dekbedovertrekken, hoeslakens en plaids van topmerken maak je jouw slaapkamer eenvoudig winterproof!

Ontdek najaarscollectie >

Beddinghouse

De najaarscollectie van dit prominente beddengoedmerk is opgedeeld in zes verschillende stijlen die aansluiten op de woontrends van dit najaar. Zo is er altijd wel een stijl die bij jou past. Opvallend is de story Abloom waarin de ontwerpen doen denken aan het Victoriaanse tijdperk maar ook geïnspireerd zijn op de natuur. Rijk gekleurde banen dessins en botanische prints in een warm kleurenpalet van olijfgroen met karamel accenten sieren de verschillende dekbedovertrekken. Deze woonstijl is perfect voor de herfst. Een story waarin je helemaal tot rust kunt komen.

Of verlies jezelf in poëzie en romantiek met de story Flowing. Een bohemian sfeer waarin flamboyante kleuren als oker, rood, terra en goud worden gecombineerd in romantische bloemenprints en streepdessins.

Bij het thema Composed staan verschillende tinten groen, gemengd met terra en een tikkeltje oker centraal. De story vormt een knusse cocon die je uitnodigt om je na een koude dag terug te trekken in de slaapkamer, de gordijnen dicht te doen en te genieten van een knapperend haardvuur met een dikke deken om je heen. De dekbedovertrekken hebben subtiele dierenprints en klassieke ruitpatronen in winterse tinten. Maak gebruik van deze mooie kleurcontrasten en maak jouw slaapkamer klaar voor het najaar.

Bekijk najaarscollectie Beddinghouse >

 

Essenza

Ook dit seizoen staat de collectie van Essenza weer bol van de intense kleuren, weelderige bloemenprints en gedurfde contrasten. Maar dit najaar heeft Essenza gekozen voor een collectie met iets rustigere patronen en kleuren. Elegant, smaakvol, verfijnd en toch expressief. Precies zoals je van het merk gewend bent. De collectie is opgedeeld in drie stories: Joie de Vivre, La Pureté, La Tranquillité.

In de eerste story staan de kleuren wijnrood, marsala en magenta centraal. Want, met een beetje roze lijkt alles al gauw wat zachter, vriendelijker en warmer. De story La Pureté draait om lichte en rustgevende tinten. Er is geen kleur die zo sterk rust en reinheid uitstraalt als wit. Gecombineerd met verschillende naturel tinten creëer je hiermee een heerlijk gevoel van kalmte, vrede en verlichting. Aardse kleuren zoals terra en bruin voelen bijna nostalgisch aan en bieden ons dat stukje veiligheid en vertrouwen waar we zo naar verlangen. In het derde thema omarmen we de natuur. Diep donkere kleuren als nachtblauw, winters groen en brons schitteren als nooit tevoren. De prachtige ton sur ton combinaties van dit natuurlijke kleurenpalet zijn krachtig, maar toch ingetogen. Na een koude winterdag keren we terug naar binnen om daar ons nestje te bouwen, warm en vertrouwd.

Bekijk najaarscollectie Essenza >

 

 

Walra

Walra omarmt het knusse wintergevoel. Het prestigieuze merk staat bekend om haar uitstekende kwaliteit beddengoed in subtiele ontwerpen en rustige tinten. Dit najaar is de collectie onder te verdelen in twee belangrijke thema’s; Outlander Forest en Indian Summer.

De dekbedovertrekken in de story Outlander Forest doen je denken aan het buitenleven in Schotland. Houten cottages, steile rotsbergen, diverse meren, houtvuur en dikke wollen sokken. De prints bestaan veelal uit knusse ruitpatronen en typerende Engelse bloemmotieven in blauw en groentinten. Terwijl het eerste thema vooral geïnspireerd is op de herfst en winter, draait het tweede thema juist om dat heerlijke nazomergevoel. Met Indian Summer creëer jij een bohemian sfeer in de slaapkamer. Denk aan matraskussens, Indiase prints, oriëntaalse windlichten, sisal en rotan. De dessins in warme kleuren als okergeel, zand en lichtroze zijn geïnspireerd op de welbekende aztec en paisleymotieven. Hiermee haal jij de laatste zonnestralen in huis!

Bekijk najaarscollectie Walra >

 

Rivièra Maison

In het najaar zijn we op zoek naar gezelligheid, ook in ons slaapkamerinterieur! Bij Rivièra Maison begrijpen ze dit maar al te goed. Het beddengoed heeft een landelijke en rustieke uitstraling, zoals je van het merk gewend bent. Daarnaast spelen de kleuren warm beige, oudroze en donkergroen een prominente rol en kan een klassiek brei- en ruitpatroon uiteraard niet ontbreken.

Nieuw dit seizoen is het dekbedovertrek met Pied de Poule patroon. Deze klassieke verschijning hoort ogenschijnlijk bij de winter. Of ga deze herfst voor ultieme luxe in de slaapkamer met het Estate dekbedovertrek in roze, off-white of zand. Het overtrek heeft een velvet voorzijde lijkend op fluweel, wat zorgt voor een chique en trendy slaapkamerlook. Met hun nieuwe najaarscollectie creëer je een echte feel good sfeer vol knus- en gezelligheid.

Bekijk najaarscollectie Rivièra Maison >

 

 

Benieuwd naar al onze najaarscollecties? Je bekijkt ze hier.

Vorig artikel
Polydaun-4-seizoenen-dekbed
Volgend artikel
Walra Boho Stitches dekbedovertrek