Maak je klaar voor kerst met sfeervol beddengoed

Maak je klaar voor kerst met sfeervol beddengoed

Kerst

De kerstdagen naderen en het jaar loopt alweer bijna ten einde. December is de maand van gezelligheid en samenzijn, maar tegelijkertijd kan het ook een tikkeltje hectisch zijn. Om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de feestdagen hebben wij de perfecte dekbedovertrekken om ook je slaapkamer in de ultieme kerstsfeer te brengen!

De feestelijke maand draait in huis veelal om sfeer en aankleding. Knus kaarslicht, warme plaids en natuurlijk ook de nodige kerstdecoratie hoort er zeker bij. In de winter is er niets zo fijn als wegkruipen onder een dekentje op de bank en slapen in een warm bed. Grote woondekens van royale stoffen en dekbedovertrekken van flanel zijn vanzelfsprekend een enorm succes en eigenlijk onmisbaar in deze tijd. Wij hebben een aantal mooie, warme dekbedovertrekken geheel in stijl. Zit er voor jou iets tussen? Of wellicht voor iemand die je lief hebt? Het is namelijk erg leuk en origineel om mooi beddengoed cadeau te doen!

 

De ultieme kerstdessins

In het kader van Foute kersttruiendag kan je natuurlijk ook je slaapkamer voorzien van een leuke look met een knipoog. De Foute Kersttruiendag op 15 december is de dag waarop je jezelf kan uitdossen in de meest hilarische kerstoutfits én een bijdrage kan leveren aan het goede doel. Het is al enkele jaren populair, zowel onder families, vriendengroepen als op de werkvloer. Met onderstaande kerst dekbedovertrekken maak je het ‘kerstplaatje’ in huis in ieder geval compleet!

 

Ben jij al klaar voor de feestdagen?

Vorig artikel
Slaap in stijl met Rivièra Maison
Volgend artikel
Walra Eveningmist dekbedovertrek