Slaap in stijl met Rivièra Maison: creëer dat luxe hotelgevoel

Slaap in stijl met Rivièra Maison: creëer dat luxe hotelgevoel

Slaap in stijl met Rivièra Maison

Creëer jouw chique droomkamer met Rivièra Maison. De najaarscollectie bestaat uit stijlvol beddengoed in warme aardetinten en gemaakt van luxe stoffen. Precies zoals je van het merk gewend bent. De dessins zijn volkomen exclusief, subtiel en sfeervol. Slaap in landelijke stijl en geniet van een ultieme feel good sfeer!

Najaarscollectie Rivièra Maison: laat je onderdompelen in luxe

De nieuwe dekbedovertrekken en bedspreien uit de najaarscollectie van Rivièra Maison hebben een mooie landelijke, karakteristieke uitstraling. Dit is zeer typerend voor het merk waar gezelligheid en knusheid centraal staan. De dessins staan bekend om de warme aardetinten, subtiele prints en sfeervolle dessins. Ook het gebruik van natuurlijke materialen en prachtige ‘handmade’ producten geeft Rivièra Maison een unieke en authentieke look. Kortom, mooi beddengoed om heerlijk onder in slaap te vallen en het gevoel te krijgen alsof je een een luxe hotelkamer binnenstapt.

Ontdek de najaarscollectie >>

Pure aardetinten

Ben jij dol op de landelijke woonstijl? Dan zijn deze dekbedovertrekken in zachte aardetinten uit de nieuwe collectie van Rivièra Maison iets voor jou. De warme aardekleuren in taupe, zand en grijs geven een knusse uitstraling aan je slaapkamer waardoor je ’s winters lekker kunt genieten en volledig tot rust kunt komen. Kies voor een royale print in luxe wieberpatroon, rustig effen of knus banendessin opgebouwd uit verschillende prints.

Warm & wollig flanel

De Rivièra Maison Tartan Tweed dekbedovertrekken van geruwde flanel-katoen zijn ideaal voor in de winter. De zachte, wollige stof past zich snel aan je lichaamstemperatuur aan waardoor je bedje direct heerlijk is opgewarmd en je sneller in slaap valt. Daarnaast creëer je met het populaire ruitdessin moeiteloos een knusse wintersfeer in de slaapkamer. Door de sobere en natuurlijke kleuren krijgt de klassieke ruit een stoere twist. Laat het koude winterweer maar komen!

Chique velvet

Dit najaar vind je niet alleen bedtextiel in landelijke sferen in de collectie van Rivièra Maison, maar ook beddengoed in romantische stijl. Zachte rozetinten, weelderige bloemen, sierlijke prints; het komt allemaal terug in de romantische dekbedovertrekken die tot in de puntjes zijn afgewerkt. Nieuw dit seizoen zijn de Estate dekbedovertrekken met velvet look! De voorzijde van zacht glanzend fluweel in een warme paarstint of chique zwart zorgen voor een vleugje eigentijdse luxe. Zoek deze winter de romantiek op! Geniet samen van de weelde van Rivièra Maison beddengoed.

 

Met Rivièra Maison tover je jouw slaapkamer om tot de mooiste ruimte van het huis. Slaap jij binnenkort in die hotelkamer waar je van droomde? 

Vorig artikel
Waarom snurk je
Volgend artikel
Kerst