De nieuwe collectie van Kayori: duurzaam & trendy eco beddengoed

De nieuwe collectie van Kayori: duurzaam & trendy eco beddengoed

Kayorie-nieuwe-collectie-najaar-2019

Slapen onder duurzaam, verantwoord geproduceerd en trendy beddengoed, dat klinkt toch haast als een droom? Met de nieuwe najaarscollectie van Kayori wordt die droom werkelijkheid. De collectie bestaat uit eerlijke producten en unieke ontwerpen zodat jij met een gerust hart kunt slapen!

Najaarscollectie Kayori

Door alle drukte en de waan van de dag vergeten we vaak dat het de kleine dingen zijn die er toe doen in het leven. Het zijn juist de kleine stappen die uiteindelijk een groot verschil kunnen maken in de wereld waarin we leven. Kayori wil hier niet aan voorbijgaan. Het bijzondere merk laat je aan de hand van Japanse wijsheden beseffen dat je moet genieten van alledaagse momenten, je rust kunt vinden in de natuur en de imperfecties in het leven mag accepteren.

Dit heeft de inspiratie gevormd voor het ontwikkelen van een nieuwe collectie, verantwoord geproduceerd van pure materialen. Kayori biedt met zijn najaarscollectie mooie en duurzame alternatieven voor de slaapkamer. Van dekbedovertrekken en hoeslakens tot plaids en bedspreien. Allemaal om jouw slaapomgeving zo comfortabel mogelijk te maken en tegelijkertijd de wereld wat mooier en eerlijker. Bedlinnen van Kayori is goed voor mens en milieu! De nieuwe collectie is opgedeeld in acht stories. Wij hebben de vier mooiste stories voor je uitgelicht.

Bekijk de nieuwe collectie van Kayori >

Yui

In de najaarscollectie van Kayori mag flanel uiteraard niet ontbreken. In de story Yui vind je warme dekbedovertrekken gemaakt van 100% duurzaam geruwd flanel-katoen, ideaal voor in de winter! De dessins in dit thema bestaan uit verschillende kleuren, in streeppatroon of in een mooi kleurverloop van licht naar donker. Vooral het Gassho dekbedovertrek is erg warm en sfeervol, verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende kleurstellingen. Een echte eyecatcher voor in de slaapkamer.

 

Kintsugi

De dessins binnen deze story zijn geïnspireerd op het eeuwenoude Kintsugi. Een kunstvorm waarbij Japanners eeuwen geleden gebroken voorwerpen met behulp van andere materialen, zoals koper en goud, repareerden. De scheuren in de voorwerpen werden daardoor goed zichtbaar waardoor elk object uniek werd en een eigen verhaal vertelde. Het negatieve werd omgezet in iets positiefs; van een voorwerp dat kapot was naar een object met karakter. Je hebt niet veel fantasie nodig om deze gedachte terug te zien in de unieke, stijlvolle dessins.

 

Shinrin-Yoku

Natuurliefhebber? Dan kun je jouw hart ophalen met de dekbedovertrekken uit de Shinrin-Yoku collectie. De boodschap binnen deze story is dat de natuur prachtig is en dat we dit met zijn allen meer moeten koesteren. Het beddengoed is dan ook geïnspireerd op een bosrijke omgeving met takken, boomschors, bladeren en overwegend groene tinten.

 

Hanami

Binnen de story Hanami vormen bloemen en bloeiende bloesems het middelpunt. Niet zo gek, want Hanami is een feestdag in Japan waarop de bloei van de Japanse sierkers wordt gevierd. De dessins zijn dan ook lekker vrolijk en kleurrijk. De voorzijde van de dekbedovertrekken is voorzien van een gedetailleerde bloemenprint terwijl de achterzijde een felle effen kleur bevat. Door het gebruik van biologisch katoen-satijn hebben de overtrekken een mooie glans die bijdraagt aan een chique uitstraling.

 

Ben je benieuwd geworden naar de andere vier stories en de rest van de najaarscollectie van Kayori? Kijk dan snel hier!

Vorig artikel
Walra-najaarscollectie-nieuwe-collectie
Volgend artikel
Essenza nieuwe collectie beddengoed najaar