De ZOMER SALE is weer van start!

De ZOMER SALE is weer van start!

Zomer sale

Het is volop zomer en dat betekent: tijd voor SALE! Bij Smulderstextiel is de ZOMER SALE van start gegaan. Dit is het uitgelezen moment om jouw slaapkamer een make-over te geven. Spot vele dekbedovertrekken, hoeslakens, kinderdekbedovertrekken en zelfs kleurrijke strandlakens met kortingen tot 50%.

Hoge korting op topmerken

Het aanbod is groot en dat gaat vaak gepaard met keuzestress. Maar geen nood, met kortingen die oplopen tot wel 50% pak je extra voordeel! Kies in plaats van één dekbedovertrek, meerdere overtrekken tegen een scherpe prijs. Bekende topmerken zoals Beddinghouse, Rivièra Maison en Walra zijn rijkelijk vertegenwoordigd.

Bekijk hier alle dekbedovertrekken in de SALE >

Korting op topmerken

Tijdens onze ZOMER SALE krijg je dus lekker veel voordeel. Ideaal wanneer je beddengoed aan vervanging toe is, je net bent verhuisd of wilt veranderen van slaapkamerinterieur. Maar ook als je vrienden of familie wil verrassen met een nieuw dekbedovertrek, mooie hoeslakens of fijn badtextiel. Hier vind je de beste aanbiedingen op het mooiste beddengoed.

In de SALE spot je vele topmerken zoals Walra, Rivièra Maison, Beddinghouse, Snoozing en nog veel meer. Er zijn ook dekbedden in allerlei maten en uitvoeringen. Perfect wanneer je een nieuw dekbed nodig hebt voor de zomer of nog zoekende bent naar een warm dekbed voor de wintermaanden. Sla nu je slag en geniet van hoge kortingen!

OP=OP

Bekijk snel het SALE aanbod om te zien of er iets leuks voor jou tussen zit. Er is genoeg keuze, maar wacht niet te lang, want op is op!

Bekijk hier de SALE >
Vorig artikel
Volgend artikel
slaaprimpels- wakker worden met vouwen in je gezicht, wat doe je ertegen