Voor elk seizoen en voor iedereen: Silvana Royale dekbedden

Voor elk seizoen en voor iedereen: Silvana Royale dekbedden

Silvana Royale Colortemp dekbedden

Nu de temperaturen ’s nachts richting het vriespunt gaan, is het een goed moment om je oude dekbed te vervangen voor een kwalitatief, warm winterdekbed. Maar welk dekbed moet je dan nemen? En welke warmteklasse is perfect voor jou? Silvana heeft daarom een nieuwe dekbedden lijn ontwikkeld; Silvana Royale Colortemp, die voor iedereen en voor elk seizoen een dekbed op maat biedt. Woeler of koukleum? Ontdek welk Silvana dekbed het beste bij jou past!

Silvana Royale Colortemp dekbedden

De dekbedden uit de Royale Colortemp serie zijn nét iets luxer en mooier. Ze zijn lekker comfortabel en gevuld met 100% hoogwaardige eendendons. De hoes is bovendien vervaardigd uit satijn-geweven katoen waardoor het dekbed soepel om je lichaam valt. Alle dekbedden uit deze lijn zijn voorzien van het Nomite en Downafresh label. Die eerste toont aan dat het dekbed geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie. En de tweede garandeert dat de donzen vulling zorgvuldig is gereinigd en gedroogd.

Naar Silvana dekbedden >>

 

Dekbed voor elk type slaper

Iedereen is uniek, zo is ook lekker slapen voor iedereen immers weer anders. Om op iedere slaapbehoefte zo goed mogelijk te kunnen afstemmen, heeft Silvana de Royala Colortemp dekbedden ontwikkeld. Ze zijn gemaakt van de beste materialen om je lichaamstemperatuur optimaal te reguleren en beschikbaar in maar liefst 6 verschillende diktes en warmtes. In het overzichtelijke schema zie je eenvoudig welk dekbed ideaal is voor jou.

Dekbed voor elk seizoen

De keuze voor je dekbed kun je naast je persoonlijke behoefte ook laten baseren op je slaapkamertemperatuur en het seizoen. Zo kun je jouw ideale 4-seizoenen dekbed samenstellen. Kies je perfecte zomerdekbed en een dekbed voor in de herfst. Elk dekbed is voorzien van handige knoopsgaten waardoor je van twee dekbedden eenvoudig één kunt maken. Door de twee dekbedden aan elkaar de koppelen vorm je een extra warm dekbed voor de koude winternachten. Ideaal, toch?

Voor welk dekbed kleur ga jij?

Vorig artikel
koude voeten in bed tips
Volgend artikel
Iedere dag zondag met knuffelzachte plaids