Goede nachtrust met een Cinderella New Classic hoofdkussen

Goede nachtrust met een Cinderella New Classic hoofdkussen

Cinderella New Classic hoofdkussens

Een fijn en goed hoofdkussen om lekker op te slapen; dat wil toch iedereen? De vernieuwde Cinderella New Classic serie is voorzien van een uniek stabilisatieschot voor optimale ondersteuning. Elk kussen is uniek in samenstelling. Hou jij van een lekker stevig kussen of slaap je liever op een superzacht hoofdkussen? Met 5 verschillende comfortklassen is er altijd wel een hoofdkussen dat bij jou past.

Cinderella New Classic hoofdkussen

Bij Cinderella staat een goede nachtrust centraal. Daarom blijft het merk continu innoveren en verbeteren. De vernieuwde New Classic kussenserie biedt extra ondersteuning en comfort. Kenmerkend voor deze lijn is het unieke stabilisatieschot. Hierdoor wordt de vulling grotendeels gefixeerd en behoudt het kussen zijn vorm. Het puntmodel bevat een uitsparing voor extra support en is aan weerzijden te gebruiken. De vulling is van hoogwaardige kwaliteit en draagt bij aan een betere ondersteuning aan je hoofd en ultiem slaapcomfort.

Bekijk alle Cinderella hoofdkussens >>

Hoofdkussen op maat: 5 varianten

Slaap jij graag op je zij en geef je de voorkeur aan een extra stevig hoofdkussen? Of ben jij een echte buikslaper waardoor je het liefst ligt op een dun en zacht kussen? Ieder mens is weer anders en heeft zo ook andere slaapbehoeften. Om hier op in te spelen heeft Cinderella 5 varianten ontwikkeld die verschillen in vulling en mate van stevigheid.

Het extra zachte en zachte hoofdkussen bestaan beide uit 100% Ecodown holle polyester vezel. Een mooi, zacht materiaal met isolerende en veerkrachtige eigenschappen. De vulling van het medium hoofdkussen bestaat juist uit 100% Thermosoft holle polyester vezelbolletjes. Deze veerkrachtige vulling biedt steun en verdeelt het op de juiste manier over de drukpunten. Terwijl de vulling van het stevige en extra stevige hoofdkussen bestaat een combinatie van twee materialen: 50% latex en 50% Thermosoft bolletjes. Stevige, veerkrachtige materialen die samen een goede mix vormen voor een ondersteunend hoofdkussen. De latex vulling zorgt hierbij voor extra support.

Bovendien is de kussenvulling op een later moment ook nog persoonlijk te af te stellen en te doseren door middel van de handige rits.

Healthguard finish

De stevige tijk van de Cinderella New Classic hoofdkussens is gemaakt van 100% percale katoen; een sterk, ademend en absorberend materiaal. Door de Healthguard Finish behandeling kunnen huisstofmijten zich niet nestelen en krijgen ze geen kans. Het hoofdkussen is dus uitstekend geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. De speciale behandeling werkt daarbij niet alleen tegen huisstofmijt, maar ook tegen schimmels en bacteriën. Hierdoor blijft je anti-allergene hoofdkussen langer schoon en fris!

Welk hoofdkussen uit de New Classic serie heeft jouw voorkeur?

Vorig artikel
Diep in de zee: tips voor een onderwaterwereld kinderkamer
Volgend artikel
Baden in luxe met De Witte Lietaer badtextiel