De botanische look met Heckettlane beddengoed

De botanische look met Heckettlane beddengoed

Heckettlane Florian flanel dekbedovertrek

Ben jij wel toe aan een nieuwe en frisse look in je slaapkamer? Neem dan eens een kijkje bij de botanische dekbedovertrekken van Heckettlane! Dit najaar heeft het kwalitatief hoogstaande merk weer vele prachtige dessins ontworpen. Van roodbruine herfstbladeren tot aan heldergroene planten rechtstreeks uit een tropisch oord. Zo krijgt je interieur een stijlvolle upgrade.

Een botanische tuin op je bed

Dankzij het heerlijk zachte beddengoed uit de Heckettlane najaarscollectie tover je jouw slaapkamer binnen een handomdraai om tot een botanische tuin. De bloemrijke prints laten je elke nacht heerlijk wegdromen. Ieder dessin bevat bovendien een unieke print waarmee je het overtrek een geheel eigen draai kunt geven. Hierdoor stijl je de slaapkamer precies zoals jij dat wilt.

Houd je bijvoorbeeld van een paradijselijke sfeer? Dan geeft een geel of groen dessin het beddengoed extra vrolijkheid. Voeg een paar frisse planten toe en je interieur krijgt een mooi tropisch tintje. Donkerblauw en donkergroen zorgen voor een luxueuze uitstraling. Ook creëren ze een een echte najaarsvibe, net als de andere warme herfstkleuren uit de nieuwe Heckettlane collectie.

Vergeet keuzestress met dubbelzijdige prints

Het veelzijdige merk Heckettlane staat voor stijl, luxe en kwaliteit. Je ziet dit duidelijk terugkomen in hun prachtige dubbelzijdige prints. Veel Heckettlane overtrekken hebben namelijk twee verschillende dessins zodat je af en toe kunt afwisselen. Dit geeft je nog meer mogelijkheden om je slaapkamer op te vrolijken met een nieuwe look.

Ook als je moeite hebt met kiezen is een dubbelzijdig dessin ideaal. Draai het overtrek eenvoudig om naar de andere kant en geniet van een nieuwe frisse look! Zo blijft je interieur altijd trendy en up-to-date. Laat je dus inspireren en ontdek de nieuwe Heckettlane dekbedovertrekken die perfect aan je wensen voldoen.

Streelzachte stof voor de ultieme nachtrust

We weten dat de nieuwe Heckettlane dekbedovertrekken er stuk voor stuk prachtig uitzien. Maar naast een mooi dessin, wil je natuurlijk ook genieten van heerlijk slaapcomfort. In de najaarscollectie vind je daarom streelzachte stoffen die je iedere nacht opnieuw lekker laten slapen. Veel Heckettlane overtrekken zijn gemaakt van katoen-satijn en voelen hierdoor extra zacht aan op je huid. De speciale satijnbinding geeft het beddengoed een mooie, subtiele glans. Zo creëer je een luxueus hotelgevoel in eigen slaapkamer.

Behalve kwalitatief hoogwaardige katoen-satijn kun je deze winter ook kiezen voor zacht en warm flanel. Deze stofsoort houdt warmte goed vast en zo trotseer je zelfs de koudste winternachten. Flanel houdt je op temperatuur zodat je altijd fijn doorslaapt. Met het comfortabele beddengoed van Heckettlane ben je goed voorbereid op het winterseizoen

Kleurrijk en inspirerend

Wil je graag vrolijkheid en kleur in huis? Dankzij een bonte kleurenmix geven de nieuwe Heckettlane dessins je slaapkamer een prachtige make-over. Zo haal je ook dit najaar een mooi stukje natuur je huis binnen. Groen, blauw, zwart, geel of roze: de nieuwe collectie heeft het allemaal! Van een kleurrijke print word je blij en krijg je nieuwe energie om je dag mee te beginnen. En is het buiten vlug donker, dan blijft jouw slaapkamer een warme plek waar je fijn tot ontspanning komt.

 

Ontdek het Heckettlane beddengoed

 

Welke botanische print spreekt jou het meeste aan?

Vorig artikel
Volgend artikel
Marc O'Polo Skei dekbedovertrek