Feestdagen 2022: het verlanglijstje van Nigel

Feestdagen 2022: het verlanglijstje van Nigel

Verlanglijst van Nigel

De kerstdagen staan voor de deur, breekt de stress rondom cadeaus je al op? Geen paniek, lees snel de blogserie waarin wij van Smulderstextiel.nl onze verlanglijstjes delen en tegelijkertijd de nodige inspiratie bieden! Dit keer is Nigel aan de beurt, hij heeft een mooie top 3 samengesteld met voor hem ultieme kerstcadeaus. Voor jou misschien een ideaal spiekbriefje voor mooie, praktische kerstcadeaus. Lees snel verder!

Nigel (29 jaar) sluit de leuke blogserie af met zijn cadeauwensen. Hij werkt al ruim 4 jaar op de afdeling Verkoop en houdt zich bezig met het reilen en zeilen van de website. Van het instellen van acties en algoritmes in de webshop tot het schrijven van teksten, niets is hem te gek. ‘Ik houd de verkoop dagelijks nauwlettend in de gaten, ik zorg dat de klant het beste aanbod te zien krijgt en we ook de nodige variatie bieden. Populaire dessins vallen mij daardoor op en nieuwe collecties ken ik al snel door en door. Toch heb ik zo mijn eigen voorkeuren, ik laat me niet snel afleiden door een trend of nieuwe stof, ik kies voor ultiem slaapcomfort.’

Cadeautip 1: Rivièra Maison Cozy Check dekbedovertrek

‘Ik ben niet zo van de felle kleuren in de slaapkamer en ook de laatste trends leg ik al snel naast me neer. Een dekbedovertrek hoeft voor mij niet al te spannend te zijn, het moet vooral rust uitstralen. Flanel is mij een beetje te warm, dus ik kies liever voor 100% katoen. Deze luchtige, zachte stof kan immers het hele jaar door. Het Rivièra Maison Cosy Check dekbedovertrek vind ik mooi, de print spreekt me aan omdat het ruitpatroon niet al te gelikt is maar grof in de print zit.’

Cadeautip 2: Cinderella Ambient zacht hoofdkussen

‘M’n huidige kussen is langzaam aan het aftakelen, dus een nieuw hoofdkussen is geen overbodige luxe. Daarnaast vind ik een praktisch cadeau altijd wel fijn, met een nieuw kussen kan ik weer jaren vooruit. Om tot een goede keuze te komen heb ik gebruik gemaakt van de keuzehulp op de website. Na een paar klikken kwam ik uit bij dit hoofdkussen van Cinderella. Voor mij is het belangrijk dat het kussen passend is voor buikslapers. Ik ga ’s avonds altijd op mijn zij liggen, maar tegen de ochtend wisselt mijn houding nogal eens naar buik of rug. Dit hoofdkussen heeft een vulling van polyester vezelbolletjes, dus het kan ook nog eens regelmatig worden gewassen.’

Cadeautip 3: Unique Living Lars fleece plaid XL

‘Het is koud en de cv-ketel is aan zijn overuren begonnen. Ik vind het verstandiger om de thermostaat lager te draaien en te kiezen voor een warme fleece plaid. Vooral voor ’s avonds, maar ook overdag wanneer ik thuis aan het werk ben komt een warme fleecedeken goed van pas. In het assortiment van Smulderstextiel.nl hebben we enorm veel plaids, ik heb gekozen voor een mooie donkerblauwe kleur in XL formaat, er moet namelijk iemand van bijna 2 meter onder passen.’

Plaids zijn ideaal voor in huis tijdens deze kille maanden, maar ze zijn ook een erg leuk kerstcadeau. Van grote fluffy fleecedekens tot chique plaids met een printje of ingestikt patroon, in de webshop vind je enorm veel soorten plaids die jou en je geliefden warm houden deze winter!

Heeft de verlanglijst van Nigel jou op ideeën gebracht?

Vorig artikel
Animal Twist dekbedovertrek At Home
Volgend artikel
Beddinghouse Dahlias dekbedovertrek