Beddinghouse wintercollectie voor de fijnste cocoonmomentjes

Beddinghouse wintercollectie voor de fijnste cocoonmomentjes

Beddinghouse Dahlias dekbedovertrek

Speciaal voor de koude en grijze wintermaanden heeft Beddinghouse een nieuwe beddengoed collectie ontworpen. Daarmee geef je jouw slaapkamer eenvoudig een stijlvolle en cozy make-over. Natuurlijke materialen en warme trendkleuren, zoals donkergroen, terra, aubergine en goud, brengen warmte, gezelligheid en sfeer in huis. Klassieke ruit- of streepmotieven, trendy botanische prints of speels retro, alles is mogelijk. In de zes verschillende thema’s vind je dan ook zeker een dekbedovertrek dat perfect past bij jouw interieur. Dus nestel je snel op de bank met een warm kopje thee en laat je inspireren door de wintercollectie!

Wonder

Een subtiel palet van donkere tinten groen en aubergine staat centraal in de themacollectie Wonder van Beddinghouse. Deze sfeervolle kleuren zorgen voor een gevoel van rust en geborgenheid in de slaapkamer. Zowel de opvallende bloem- en bladmotieven als de sobere streeppatronen krijgen een extra chique uitstraling, als je ze combineert met koper- of goudkleurige accessoires. En wat dacht je van een paar knuffelzachte fluwelen sierkussentjes om jouw slaapkamer helemaal cocoonproof te maken?

Golden

Met het thema Golden van Beddinghouse verdwijnt de somberheid van de winterdagen als sneeuw voor de zon. De stijlvolle natuurprints en grafische motieven in deze story zijn namelijk uitgevoerd in stralende tinten oker, terra en oudroze. Warm als een zonsondergang na een mooie zomerdag vullen ze jouw slaapkamer met onweerstaanbare indian summer vibes.

Abundance

Uitbundig, stoer en uniek. De Abundance-lijn staat garant voor een overvloed aan stijl, gezelligheid en sfeer. Diepblauw vormt de ideale basis voor een uitgesproken knusse combinatie met warme contrastkleuren als terra, oker en olijfgroen. Speelse breisels en weefstructuren geven deze typische Beddinghouse dekbedovertrekken bovendien een moderne twist. Dus of je nu gaat voor een fantasierijke bloemenprint of voor een tijdloze Schotse ruit, met deze collectie cocoon je zeker in stijl.

Bekijk de beddengoed collectie van Beddinghouse

Naturing

Met de Naturing-lijn van Beddinghouse haal je moeiteloos de heilzame en ontspannende werking van de natuur in huis. De dromerige natuurprints, horizontale strepen en ruiten krijgen een extra zachte feel, doordat zij zijn uitgevoerd in rustige zand- en grijstinten, gecombineerd met een vleugje hemelsblauw. Met meubels en accessoires van natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe of een schapenvacht, maak je van je slaapkamer het ultieme toevluchtsoord waar je gegarandeerd weer tot rust komt na een drukke dag.

Powering

Heb jij soms moeite om je weer op te laden met al dat grijze weer? Speciaal voor al diegenen die tijdens de winter wel een dosis extra energie kunnen gebruiken heeft Beddinghouse de Powering-lijn ontworpen. Het bijzondere van de spannende kleurencombinatie van blauw en terra is dat die niet alleen jouw slaapkamer een fijne boost geeft, maar ook helpt om te ontspannen. Dus laat die mobiel voortaan maar lekker in je tas zitten om ongestoord te relaxen.

Stillness

Mindful leven houdt natuurlijk niet op bij de deur van de slaapkamer. Om je te helpen om te aarden en je balans terug te vinden heeft Beddinghouse de Stillness-collectie ontworpen. Met de natuur en minimalistische motieven als belangrijkste inspiratiebron brengen deze dekbedovertrekken in eindeloos veel groentinten je leven vanzelf in een lagere versnelling.

Welk thema van de wintercollectie van Beddinghouse past het best bij jouw cocoonmomentjes

Vorig artikel
Verlanglijst van Nigel
Volgend artikel
Walra Soft Cotton badtextiel