Luxe katoen-satijn van Satin d'Or; het echte hotelgevoel

Luxe katoen-satijn van Satin d’Or; het echte hotelgevoel

luxe katoen-satijn van Satin d'Or; het echte hotelgevoel

Wil je graag dat luxe hotelgevoel thuis creëren? En ben je op zoek naar nét dat beetje extra? Dan moet je bij Satin d’Or zijn. De dekbedovertrekken van dit stijlvolle merk zijn vervaardigd uit hoogwaardig katoen-satijn. Een soepele en aangename stof die een subtiele glans geeft en van jouw bed een ware eyecatcher maakt. Bekijk snel de hoogtepunten uit de Satin d’Or collectie.

Creëer met Satin d’Or het luxe hotelgevoel

Satin d’Or betekent letterlijk satijn van goud. Deze Franse naam doet je ook al vermoeden dat het om weldaad en comfort gaat. De dekbedovertrekken van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteit katoen-satijn. Dit materiaal is ademend, zacht en licht glanzend. De zogenaamde satijnbinding zorgt voor de mooie glans over het hoogwaardige katoen en dankzij de meerdere, fijnere garens worden de draden heel dicht op elkaar geweven. Dit geeft niet alleen een soepel, maar ook een glanzend en glad resultaat. De dekbedovertrekken van Satin d’Or geven een chique uitstraling aan jouw slaapkamer en met een mooie bedsprei, plaid of extra hoofdkussens maak je de hotel look helemaal af.

Bekijk de Satin d’Or collectie >>

Trendy panterprints

Ben jij ook zo’n liefhebber van dierenprints? Dit najaar zijn panterprints nog steeds een trend. Dit keer zie je de kittige print niet meer alleen in de standaard bruintinten, ook in andere kleuren is het dessin in trek. Satin d’Or heeft voor haar najaarscollectie gekozen voor een stoer luipaardmotief met kleurverloop van grijs naar okergeel of donkergroen. Hiermee geef je jouw slaapkamer een beestachtige mooie make-over. Exotisch, speels en chic!

 

Bruintinten voor het najaar

Bruin is het nieuwe zwart! De kleur komt dit jaar met een comeback. In het interieur zorgt deze warme tint voor een rustige en knusse sfeer. Precies wat je nodig hebt in je slaapkamer deze winter. Ook in de nieuwe collectie van Satin d’Or zie je veel bruintinten terug. Met het Satin d’Or Fur dekbedovertrek verander jij je bed moeiteloos in een warme cocon. Het klassieke ruitpatroon heeft namelijk een moderne twist en bestaat uit knuffelzacht bont in beige- en grijstinten. Om lekker onder weg te kruipen deze winter!
Wil je een chique en uitgesproken sfeer in de slaapkamer? Dan is het Tiffany dekbedovertrek zeker iets voor jou. zowel lichte als donkerdere kleurschakeringen wat zorgt voor een speciaal effect dat lijkt op diamanten of glinsteringen. Hiermee laat je jouw slaapkamer stralen!

 

Satin d’Or dekbedovertrekken met chique satijnstreep

Net zo luxe en lekker slapen als in een hotel? De Satin d’Or dekbedovertrekken met satijnstreep lijken rechtstreeks uit een chique hotel te komen. Het bescheiden dessin met verticale lijnen en subtiel kleurverschil geeft je bed een sfeervolle en luxueuze uitstraling. De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in een heleboel kleuren, van zand of donkerblauw tot blush en ivoor. Het dekbedovertrek is hierdoor niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook perfect om lekker onder in slaap te vallen. Want door de hoogwaardige katoen-satijnen kwaliteit slaap je keer op keer comfortabel. Stijl je bed af met een mooie bedsprei of plaid, sierkussens en wat extra hoofdkussens en jouw chique slaapkamerlook is compleet!

 

En met welk dekbedovertrek tover jij je slaapkamer om tot stijlvolle hotelkamer?

Vorig artikel
VT Wonen jersey dekbedovertrek
Volgend artikel
Tesselaer