Kayori biedt jou de schoonheid van natuurlijke materialen

Kayori biedt jou de schoonheid van natuurlijke materialen

Kayori, duurzaam genieten

Kayori is een merk dat zich zeer betrokken opstelt ten opzichte van het milieu. Het beddengoed brengt de schoonheden uit de natuur met zich mee. Niet alleen de stoffen, maar ook de dessins zijn hieraan nauw verwant. De halfjaarlijkse collecties van het innoverende merk bestaan uit een ruim aantal dekbedovertrekken, maar ook (split)hoeslakens, plaids en spreien behoren tot het duurzame assortiment.

Duurzaam beddengoed

Dankzij de veelzijdige collecties tracht het merk bewustere consumptie aantrekkelijker en toegankelijker te maken voor iedereen. Hierin wordt een mooie balans gezocht tussen prijs, stijl en kwaliteit. Zo kun je laagdrempelig genieten van (h)eerlijk beddengoed!

Azië wordt veel ter inspiratie gebruikt bij het ontwikkelen van de prachtige, veelzijdige collecties. Dit komt sterk terug in de dessins en achterliggende boodschappen. Ieder dekbedovertrek behoort tot een zogenaamd thema. Dit najaar zijn er, naast de al reeds bestaande thema’s, acht inspirerende thema’s waar je een mooie keuze uit kunt maken. Ieder thema heeft een eigen verhaal dat eveneens in de ontwerpen zichtbaar is.

Een kleine greep uit de thema’s voor de Kayori najaarscollectie:

  • Bambu – binnen het thema Bambu staat het materiaal bamboe centraal. Het is zowel verwerkt in de dekbedovertrekken als heerlijk zachte plaids.
  • Hanami – bloeiende bloesems en bloemen komen sterk terug in de vier dessins binnen het Hanami thema. Een collectie van biologisch katoen-satijn.
  • Kintsugi – het thema Kintsugi is geïnspireerd op de eeuwenoude Japanse kunstvorm. De karakteristieke dessins zijn vervaardigd uit biologisch katoen-satijn.
  • Mandala – de wederom katoen-satijnen overtrekken binnen het Mandala thema bevatten voornamelijk fijne, etnische prints in rijke kleuren.
  • Yui – speciaal voor de winter is het Yui thema toegevoegd aan de collectie. Zacht flanel van duurzame, hoogstaande kwaliteit.

Natuurlijke schoonheid op bed

Kayori gaat graag op onderzoek uit en heeft het innoverende vermogen om iedere collectie met iets nieuws, zoals een stof of werkwijze, op de markt te komen. De collectie dekbedovertrekken bestaat niet alleen uit biologisch katoen, maar ook duurzaam geproduceerd katoen-satijn, percale katoen en zelfs een combinatie van bamboevezels én katoen behoren tot de opties. Voor de winter is een Kayori dekbedovertrek van flanel natuurlijk erg prettig, het biedt ultiem comfort tijdens de koudere nachten.

Het blijft echter niet bij deze ruime keuze aan materialen. Voor enkele plaids en spreien heeft Kayori gebruik gemaakt van wol, linnen, bamboe en zelfs kasjmier. Dat noemen wij luxueus genieten op een verantwoorde manier!

Kayori Sagano plaids
Kayori Sagano plaids, gemaakt van 50% bamboevezel en 50% katoen

De certificeringen van Kayori

Bij Kayori ben je er van verzekerd dat jouw beddengoed op een verantwoorde, duurzame wijze is vervaardigd waarbij schadelijke stoffen gemeden zijn. Er is enkel gewerkt onder goede omstandigheden voor zowel mens, dier als omgeving. Om deze standaarden te kunnen waarborgen houdt het merk zich aan diverse certificeringen. Deze keurmerken bevestigen dat het productieproces onderworpen is aan de strenge eisen van toonaangevende instanties en voldoet aan de strikte controles.

Kayori keurmerken

Ben jij al bekend met het merk Kayori? 

Vorig artikel
Polydaun hoofdkussen
Volgend artikel
Chateau Meiland